2777
2789
من اینم

نمیشه مقایسه کرد دختر! میدونی ژست و تیپ چقدر تاثیر داره؟ صورت خودت با موی بازو بسته کلی تغییر میکنه حالا دیگه تا تهشو بخون خودت! 

یاده یه بنده خدا میافتم که عکسای بدون آرایش منو با عکسای هفت قلم آرایش کرده خودش میفرستاد برای کسی تا بگه کدوم خوشگلتریم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هم شیطونه هم دنبال جلب توجه

عه ؟ ببخشید من بقیه صفحات رو نخوندم اذیتت کرده؟

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

نمیشه مقایسه کرد دختر! میدونی ژست و تیپ چقدر تاثیر داره؟ صورت خودت با موی بازو بسته کلی تغییر میکنه ...

چقد منطقی و قشنگ گفتین

دقیقا

تازه تیپ من همیشه لباسای بلند میپوشم🥲

اونم میگ یبار تنوع بده من نمینونم کوتاه بپوشم وقتی اینجوری میگ اعتماد ب نفسم یجوری میشه

نه عزیزم خودمم

خوش چهره هستی و زیبا 🌹🌹

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

عه ؟ ببخشید من بقیه صفحات رو نخوندم اذیتت کرده؟

اذیت نه باهم ارتباطی نداریم ولی استوریاش رو مخمه

همش دنبال جلب توجهه

مثلا دیروز یچی گذاشع بود زندگی سیاهه با ی دختر سفید بگذرونش بعد چشمک زد خندید

اذیت نه باهم ارتباطی نداریم ولی استوریاش رو مخمههمش دنبال جلب توجههمثلا دیروز یچی گذاشع بود زندگی سی ...

آها 

ببخشید زندگی با دختر سیاه نمیشه؟ 🤣🤦🏻

همینو میگم از این حرفاش بدم میاد توهین میکنه مگ ب سفید سیاه بودنه ب شعوره

نه منظورش ب اینه که دختره از درون سفید باشه هم از گذشتش و هم بقیه چیزا ...

چقد منطقی و قشنگ گفتیندقیقاتازه تیپ من همیشه لباسای بلند میپوشم🥲اونم میگ یبار تنوع بده من نمینونم ک ...

نکنی این کارو ها! بلند خیلی هم خوشگله برای بیرون! مهم خودتی که میدونی اگر تیپ بزنی خیلی از پرادعاهارو توی جیبت میذاری!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همه خوشملن من مثل تازه به بلوغ رسیده هاااا

به قول اسمت در عوض گوگولی هستی