2777
2789
بدبختا الان پیامارو میخونن از اونور ذوق مرگ میشن 😂😂😂

😂😂همون بهتر ذوق مرگ بشن

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
دیدم الان یه مرد دیگه هم اومدن ناموصا بخاطر چی میان می‌خونن مگه سینه بزرگ میخوان برای خودشون درست ک ...

خب طبیعیه فکر کن یه مرد تاپیک بزنه میخام سایز آلتم بزرگ شه 

به نظرت همه خانوما از کنجکاوی نمیریزن تو اون تاپیک که ببینن آقاهای دیگه چی میگن 😑

کاربری سوم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب طبیعیه فکر کن یه مرد تاپیک بزنه میخام سایز آلتم بزرگ شه به نظرت همه خانوما از کنجکاوی نمیریزن تو ...

معلومه دقیقا همه میرن اون تاپیک😂حالیش اینه بهشون میگن فقط آقایون بیان همه ی خانوما میرن اون تاپیک

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
اها ضرر خاصی نداره؟؟؟چ مقدار بخورمکلا میگن خوبهچقدر در روز بخورم

متحان کن ببین تاثیرش چجوریه واست 

میگم من کم میخوردم ادیت شدم

خواهرشوهرم شبی نصف استکان میخورد میگف تاثیر نداره روی میلش 

ازکم شروع کن ببین اگر اذیت نشدی زیادش کن کم کم

یکی دو ساعت بعد صبحانه بخور 

خیلی پولدارم😅
اها با اب قاطی کنم بخورم؟کم میخوردی

من کم میخوردم چون طبعم گرم بود و اب قاطی میکردم 

شماامتحان کن میگم من ی هفته بیشتر نتونستم بخورم چون خیلی اذیت میشدم از طرف دیگه 

خواهرشوهرم میگم شبی نصف استکان میخورد واسه میل جنسیش تاثیر نداشت 

من چون خودمم گرم بودم نتونستم یخورم 

شماامتحان کن ببین چجوری تاثیر میزاره اگر تاثیرش واست کم بود بدون اب بخور

خیلی پولدارم😅
ن عرق رازیانه

آها باشه ممنون گلم