2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چی😎باشد ک ب کار ببندی😂والا حقیقتهمال من اینقد سنگینه الان درد گرفته ی طرفشبزرگشم دردسره

هیچیی توی این دنیا عادلانه تقسیم نشده 

باورزش نمیشه کوچیکش کرد 

مال من ۶۵ یا ۷۰ همش جک میزنم 

خیلی پولدارم😅
مرد تشریف دارید؟

یه مرد تو تاپیک انلاینع

این مرد نیست زنه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
هیچیی توی این دنیا عادلانه تقسیم نشده باورزش نمیشه کوچیکش کرد مال من ۶۵ یا ۷۰ همش جک میزنم

نمیدونم والا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

چرادوس دارم بزرگ شهالان۷۰عرق رازیانه میگن خوبهولی عوارض هم داره

رازیانه کلا برای هورمونهای زنانه خوبه

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨