مادرشوعرم چمشاشو عمل کرده ۸روز خونشون بودم تازه برگشتم به دختر ۱۶ ماهه دارم چند روز پیش اونجا بودم ک دخترم پی پی کرده بود میخاستم طرف بشورم گفتم بزار اول اونوبشورم تا طفلی نسوزه بردم شستم برگشتم مادرشوعرم گفت با این دستا میخای ظرف بشوری گفتم آره تازه بعدشم میخام با همین دستام براتون شام درست کنم😌😅😆حقش بود زنیکه انگار دستام گوهیه خب شستم تمیزه حالا خونه خودشو ببینی گوه میچیکه از درودیوار
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واااییی نننن عمرا هرگزحتی اگ ادمهای خوبی هم باشن مادر پدرخود ادم ی چیز دیگسما با شوهر عقد میکنیم ب ا ...
اره والا ما حالا بیشتر از پدر و مادرهای خودمون به پدر مادرشوهر احترام میزاریم مامان من چیزی بگه جلوش جوابشومیدم اما برا مادرشوعرم نه از هر چنتا حرف سوزاندنش یدونشو با احترام میگم
میگفتی یعنی شما پی پی بچه اتو میشستی دیگه بعد از اون غذا درست نکردی 😂😂
باور میکنی اون اصلا نمیشسته؟وقتی اون عروس بوده و بچه دار بوده ۵تا خواهر شوهر مجرد تو خونه بوده اونا قسم میخورم میگن تاهالا بچه هارو حموم نکرده همیشه ما حمومش کردیم خابوندیم اون فقط شیر دادع