2777
2789
عنوان

عقدم اومدم ارایشگا شوهرم اصلا تعارف نکرد پول لازم داری یانع

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو رو خدا عادتش بده برات خرج کنه... من خیلی سالهای پیش که نامزد بودم اومده بودم خونه ی نامزدم یکی دو هفته بمونم (راهمون خیلی دور بود دوتا شهر متفاوت) بعد یه روز مادرشوهرم و جاریام میخواستن برن آرایشگاه واسه اصلاح صورت... بعد منم سنم کم بود خجالتی هم بودم... مادرشوهرمینا و جاریام بهم گفتن تو هم حاضر شو بریم آرایشگاه صورتت مو داره و زیر ابروهاتم در اومده (منم هیچی پول نداشتم) با خودم گفتم لابد مادرشوهرم میخواد حساب کنه انقدر اصرار میکنن😐بعد تو آرایشگاه همه حساب کردن جز من😣😢مادرشوهرمم به روی خودش نیورد و گفت پول پیشت نیس؟ گفتم نه.. به آرایشگره گفت بعدا برات میارم... تا چند روز هی بهم میگفت پوله آرایشگاه رو بده بهش بدم... منم گفتم ندارم... بعد به شوهرم گفت پولشو بده شوهرمم گفت به من چه😭😭واااااااااای که آدما تغییر نمیکنن هنوزم اذیتم میکنه سر پول دادن 

تو رو خدا عادتش بده برات خرج کنه... من خیلی سالهای پیش که نامزد بودم اومده بودم خونه ی نامزدم یکی دو ...

چقد خسیس و بیشعوووووورن

ای کاش میتونستی همون موقع راهتو جدا کنی ازشون

تو رو خدا عادتش بده برات خرج کنه... من خیلی سالهای پیش که نامزد بودم اومده بودم خونه ی نامزدم یکی دو ...

وای چرا با این خانواده ادامه دادی😐😐😐

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

حالا تو خوبه بهش بگی میده به من حتی نمیده 

چن روز پیش گفت این قرص های ویتامین رو من خریدم خیلی خوب بود میخوای برا تو هم بخرم

من فک کردم میخواد بخره گفتم اره مرسی

دیدم گفت شماره بهت میدم پول قرص و پست رو واریز کن

اصلا برگام ریخت