2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا بشی اخرش خودت پیشمون میشی درصد جدایتون: 54گفتم که خسته شده از زندگی

اون ۴ درصد چی میگه 🥲💔

آخه خب اون وقتی نمی‌خواد منم نمیتونم بزور تحمیل کنم خودمو ....

چیکار کنم پیام بده یا احساس پشیمونی کنه با اینکه مقصر بوده ...

پسرم اذیته اونجا پیش باباش دلمم نمیخواد ولی واقعا دیگه هم دوستش ندارم ....

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سبزهدختر

اسی چرا منو نمیگی لطفا

من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجور آدمیه؟ 

اسمم لعیا

شغل و درامدش خوبه؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اسی چرا منو نمیگی لطفامن چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجور آدمیه؟ اسمم لعیاش ...

چند ماه دیگه با ادم خوبی ازدواج میکنی ظاهری قد بلند هیکل نسبتن یکم تپل اخلاقی هم ک عالی و وضع مالیش معمولی

چند ماه دیگه با ادم خوبی ازدواج میکنی ظاهری قد بلند هیکل نسبتن یکم تپل اخلاقی هم ک عالی و وضع مالیش ...

ممنون چجوری اشنا میشیم؟

میشه بگی من آزمون هفته ایندم رو قبول میشم یا نه؟ نتیجه‌ش برام مهم نیس چه بشم چه نشم به صلاحمه فقط میخوام بدونم چی میشه

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

چند ماه دیگه با ادم خوبی ازدواج میکنی ظاهری قد بلند هیکل نسبتن یکم تپل اخلاقی هم ک عالی و وضع مالیش ...

و اینکه من روبیکا ندارم بجاش برات ۵ تا صلوات میفرستم اگر ایتا یا اینستا یا تغگرام کانال داری بگو