2777
2789
عنوان

و دوباره اون حالت ها برگشت🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 39 پست
تلاش کن دانشگاه روزانه قبول شی تلاش کن یک کار پروژه ای انجام بدی یا تو خونهبلاخره کمی هم باید بجنگی

تلاش تلاش 

با این اوضاعم نمیشه 

نه گوشی دارم باهاش درس بخونم 

و‌نه کتاب 

نه نور کافی و گرما و نه سرما 

صدای اذیت کننده 

جای خصوصی ندارم که تنها باشم 

پول نی احترام نی 

باید کلفتی کنم تو خونه ،بپزم،جارو کنم وگرنه دعوا میکنن

با کدوم اوضاع؟

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب، نصیحت که بیشتر حال آدمو بد می کنه ، فقط میتونم بگم ، نمیشه جلو صحبت اینها باشی و تحت تاثیر قرا ...

متاسفانه جز صبوری و سکوت هم کاری ازدستم برنمیاد ولی اخه تاکی:)

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من به خودم قول دادم ازاین خونه برم یه جوری رفتارکنم که انگارنه انگار دختراین خانواده بودم!!الانم یه ...

احسنت 

منم اینجور 

گفتمشون فقط عید تا عید منو میبینید 

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 نمی‌دونم چه نفعی دارن که کراهیت تو دلمون بندازن

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

میفهمم منم کلی در تلاشم که حالم رو خوب کنم از دیروز یه مسئله‌ی کوچیک گند زد تو حالم😔

🥲🫂

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

تلاش تلاش با این اوضاعم نمیشه نه گوشی دارم باهاش درس بخونم و‌نه کتاب نه نور کافی و گرما و نه سرما صد ...

من نمیدونم واقعا شرایطتت رو نمیدونم چند سالته 

ولی خیلی ها رو دیدم با شرایط بد راهشون رو پیدا کردن 

تنها راه فرار از خانواده سمی همون درسه :)امروز گریه کنغر بزن ولی قوی تر از قبل ادامه بده

اگه یکی شرایط درس خوندن رونداشته باشه چی؟!

بنظرم درس بخون ازون شهر برو ،من تنها راهی که داشتم جواب داد ،شوهرم جواب نمیده حتی

اگه شرایط درس خوندن نداشته باشه یکی چی؟!

من نمیدونم واقعا شرایطتت رو نمیدونم چند سالته ولی خیلی ها رو دیدم با شرایط بد راهشون رو پیدا کردن

۲۰سالمه 

کنکور میدادم اما نمیشه 

روزانه در اومدم 

اما تنها یک دانشگاه برام نشون دادن اون دانشگاه دولتی هم منو قبول نکرد،وگرنه هر شهری باشه بایستی میرفتم 

موقعی که مادرم سر ازمون منو میرسوند کلییییی دعوا میکرد منو 

موقع برگشت کلی غر میزد 

اصلا از دست اون دیگه دوست ندارم ادامه بدم 

اون میخواد تو خونه کارگری کنم

منو چی میگی نمیتونم دانشگاه برم،چون پولشو ندارم نمیزارن کار کنم،و پول هم نمیدن

تو که هنرمندی میتونی تو این آموزشگاه ها معلم نقاشی بشی یا پیج بزنی نقاشی صورت بکشی و نقاشی هات بزاری 

اگه اینا رو هم نمی زارن دوباره کنکور بده خب وقت هست شاید دولتی قبول شدی مخصوصا که هنرمندی کنکور فرهنگیان هنر بده دبیری هنر قبول بشی😍

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

انقد مامانم تیکه میندازه هیچ اعتماد بنفسی ندارم

مامان منم،الان یکی بهم یه محبت کوچیک میکنه فکر میکنم ازسرترحمه باورم نمیشه اصلا.یایکی میگه خوشگلی یاورم نمیشه انقد که مامانم هی ایراد میگیره

متاسفانه جز صبوری و سکوت هم کاری ازدستم برنمیاد ولی اخه تاکی:)

خب ذات دنیا همینطوریه،  تنها تویی مگه! قدیمی ها کلا سی پی یو  مغزشون فرق داشت ، چون در شرایط مساعد بزرگ شدن ، مثل ما نیستند ، نه ما میتونیم اون ها رو درک کنیم نه اونها ما رو ، ولی خوب همدیگه رو دوست داریم . تنها راه ، دوری از موقعیت ها و شرایطی هست که حرف هایی توش زده میشه

تلاش تلاش با این اوضاعم نمیشه نه گوشی دارم باهاش درس بخونم و‌نه کتاب نه نور کافی و گرما و نه سرما صد ...

پس این گوشی کیه؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

مگه چیکار کردی اینو گفتن؟:)

سر یه لباس پوشیدن