2777
2789
عنوان

بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 55 پست
عزیزم البالو چه مدرکی بهت داد که تاپیک زده ؟

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣

من ندیدم 

@آلبالو_خانوم_زرنگ    

مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣

خانوم دماغ سوخته

آبروت تو سایت رفته

نمیدونم با چه رویی دوباره میای

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم البالو چه مدرکی بهت داد که تاپیک زده ؟

فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوای

هیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با زور میکشید سمت دست خودش نوشته بود نی نی سایت همین

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تو دیگه چه آدمی هستی مگه نگفتی از خودت و بچه هات فیلم بده چرا عوض میکنی حرفتو ؟

@niniyar_5    

عزیزم بفرمایید گفتم بهتون که همش دنبال دعوا هست 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

چرا حرف هاتون رو عوض میکنید ؟ یک درصد از خدا نمیترسید رهبر تون همین خانم گفت من فیلم بدم از خودم و بچه هام!!!

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
ظاهرا یه فیلم مسخره فرستاده🤣🤣🤣🤣🤣من ندیدم @آلبالو_خانوم_زرنگ مدرک زیباتو بزار بازم🤣🤣🤣🤣خانوم ...

تمامش کنین این بحث رو دیگه و بازم ادامه بدین لغو میشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

آهان فک کردم چه مدرکی داده که باافتخارتاپیک زده 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
فک کنم روان سالم نداره اومده تاپیک من نوشته باید معذرت بخوایهیچ مدرکی نداد دست یه بچه ی بی گناه با ز ...

🤣🤣🤣🤣🤣خیلی محکمه پسندبود،آره من همیشه تاپیکاتون رو میخونم ودنبال میکنم دیدم کامنتشون رو خوب کردی ریپ نزدی جوتاپیکت متشنج شه و هم اینکه حیفه کاربری هامون ارزش نداره .

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔