2777
2789
عنوان

بازار بزرگ تهران جمعه ها بازه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازه شما با خیال راحت تشریف ببر منتها جمعه ها یکم دیرتر برید مثلا این تایما برید صبح نرید

آها باشه مرسی برادر🙏🏻

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
😘😘😘 فداتشم عشقممم

😘❤️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کلی پرسیدم…بخوام خرید کنمچون همسرم جمعه ها مغازشو میبنده از شمال بخوام برم تهران خرید جمعه باشه راحت ...

دوستانی که میگن بازه منظورشون مغازه های اطراف و دستفروشا هستش خود بازار تعطیله جانم داداش من اونجا مغازه داره 

دوستانی که میگن بازه منظورشون مغازه های اطراف و دستفروشا هستش خود بازار تعطیله جانم داداش من اونجا م ...

آها مرسی فدات شم

الان دیگه عین قبل نیست ۹۰ درصد مغازه هاش بازه

روزای عادی تا چه ساعت بازه؟ 

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

عزیزم من هر روز بازارم چرا باید بازار بسته باشه الان شب عیدشونه شب یلدا روزه مادر الان موقع فروششون ...

یعنی دالونا و بازار عباس آباد و اینام جمعه ها بازه؟؟ 

اخه قبلنا تعطیل بودن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

اره ولی خیلی شلوغه 

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈