2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچیک دارین بیاین(راجب عروسی)

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اصلا گریه نکرده بود دیگه ؟ خیلی سخته به نظرم با اون وضعه ارایشگاه رفته و اون لباس مجلسی بعد بخواد ...

من تازه از چله در اومد عروسی بردمش شیر خودم میدادم دوشیدم با شیشه دادم تو کریر هم گذاشتم که تو دست خسته نشه عوض کردن هم مشکلی نداشت اصلا نیاز نشدمگه کل عروسی چند ساعته 

والا ما اولین عروسی که قسمت شد دخترم نزدیک ۱۰ ماه بود !! اصلا اذیت نکرد بعدشم خود به خود خوابید 

دختر من شیر خشکی بود از اول مشکل شیر نداشتم پوشکم قبل رفتن عوض کن تا برگردی مگر این که پی پی کنه ببر دسشویی بشور نمازخونه عوض کن 

خب برا شیرش تو شیشه بده بهش برا رنگ و ارابشگاه بده مادر یا شوهرت نگهش دارن

خب میترسم وای نسته همش میگم اگه هی گریه کرد چی اگه شیر میخواست چی ووووو

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب اصلا گریه نکرده بود دیگه ؟ خیلی سخته به نظرم با اون وضعه ارایشگاه رفته و اون لباس مجلسی بعد بخواد ...

چراازصدا ترسید گریه کرد ولی دیگه مسولیتش بامن نبود خخ.شوهرم میگردوندش تاعروسی تموم شه.چون میگفت نیازه حال من مادر عوص شه کمی

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
والا ما اولین عروسی که قسمت شد دخترم نزدیک ۱۰ ماه بود !! اصلا اذیت نکرد بعدشم خود به خود خوابید دختر ...

فک نکنم خب تالارای شهر ما نماز خونه داشته باشن شهر کوچیکی هستش

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه سری قوانین جدید رو فقط توی نی نی سایت ادم میبینه مثلا کسی که بچه ی کوچیک داره نباید بره عروسیوالا ...

خب نمیشه نرم 

وگرنه اصلا نمیرفتم میدونی با دختر عموم خیلی راحتم عقدیشم سقط کرده بودم اون موقع ها نرفتم 

الان عروسیشو نرم کلی حرف میگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اگ بچت اون زمان خیلی کوچیکه نرو‌ . مگ واجبه. دختر عمو کیه دیگ. بچت واجبه. اذیت نشه.سرو صدا هست. الود ...

موافقم اما دیگه اون زمان انشالله باید ۲ ۳ ماهه باشه احتمالا 

اخه عقدیشم نرفتم کلی ازم دلخوره 

موقع عقدیش سقط کرده بودم اصلا شرایطشو نداشتم

روزای خوب توی راه😎✌🏻