2777
2789
عنوان

شنیون کارم ولی اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست
از بس هزینه ها گرونه خودم این هفته عروسی دعوتم خواستم یه شنیون دم اسبی ساده کنم گفت ۷۰۰😂پشیمون شدم ...

دم اسبی اصولی نباشه خراب میشه

از من میشنوی یا براشینگ کن باز بذار 

یا فرشون کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا صدای دهل از دور خوشه ۵تا لاین پر درامد بلدم ۱تومنم.درامد ندارم مردم انقد چاله چوله دارن که د ...

قبول کن تقصیرخودارایشگرهاس انقدرپول های نجومی میگیرن سلب اعتمادشده من خودم عیدهایلات فقط قسمت فول فیس میگن ازم ۲تومن گرفت 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
از بس هزینه ها گرونه خودم این هفته عروسی دعوتم خواستم یه شنیون دم اسبی ساده کنم گفت ۷۰۰😂پشیمون شدم ...

کش مو میبندی باید یه تیکه از موهات دو کش پیچ بدی فیکس کنی  بخدا من با پول کم کار میکنم هفتصد کجا بود هنر کنن سیصد بهم بدن

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 
تو دیوار آگهی بده نمونه کارتو بزار

گذاشتم اونجام ولی نیست 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 
خودم تو این موقعیتم نمیدونم ادامه بدم یانه

چطور ؟

دم اسبی اصولی نباشه خراب میشهاز من میشنوی یا براشینگ کن باز بذار یا فرشون کن

موهای خودم فرفریه قشنگه ولی چند ساعت زیر شال بمونه شلخته میشه بخاطر همین میخوام صاف کنم

خيلی مهم نیست چون بیشتر شال سرمه 

همون معمولی پایین میبندم خيلی بالا نمیبندم 

فقط نمیدونم کش مو چی بزنم

یه ریسه هم دارم شاید اونم زدم

نمونه کاراتو بزار تو دیوار بگو با آماده همکاری با سالنا هستی

هزار بار گذاشتم 

چن سال سابقه داری؟؟؟

یکسال یاد گرفتم

مرسی عزیزمنا امید نشو طول می‌کشه جا بیفتی تلاشتو بکن

دیگه بازم تلاشم میکنم چه کنیم 

راستی برای اینک موهات وز نشه تیجی بزن موهات تمیز میکنه دم اسبی تو 

قبول کن تقصیرخودارایشگرهاس انقدرپول های نجومی میگیرن سلب اعتمادشده من خودم عیدهایلات فقط قسمت فول فی ...

قشنگم شما مو میبینی ما پیچش مو

کاری ب اونایی ک واقعا قیمتاشون نجومیه ندارم اصلاااا صدرصد حق با شماست

ما ارایشگرا بینمون رقابت بشددددددت بالاست 

هر ۳ماه ی بار باید بریم اپدیت حداقل ۵/۶تومن کمه کمه اش  برای اموزش 

پدرگردن دست چشم پا .... درمیاد واقعاا

من خودم اون موقع ک سرم شلوغ بود چشمام همه چیو دوتا میدید کمر درد شدید داشتم 

هزینه متریاللل 

درصد صاحب سالن مثلا اگر ی کاشت ناخن ۳۰۰تومن باشه درصد اونا ۱۰۰تومنه 

خلاصه که خیلیامون فقط از سر عشق و علاقه و اجبار داریم این حرفه ارو ادامه میدیم❤️🙏🏼

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
باید بری تو یه سالن آرایشگاه کار کنی همینطوری گم نام کسی نمیاد پیشت

چرا مشتری خودم دارم ولی زیاد نیستن یه ارایشگا کار میکردم اونجا چند وقته زنگ نزده نمیدونم دیگه یکی روز جمعه زنگ زد میگه سه تا دختر بچه هستن موهاشون درست کن دونه پنجاه بهت میدم اونم خبرش نداد بازم 🥲😂

چرا مشتری خودم دارم ولی زیاد نیستن یه ارایشگا کار میکردم اونجا چند وقته زنگ نزده نمیدونم دیگه یکی رو ...

پنجاه ؟

انگار اصلا زحمت تو روز نمی‌بینه برو به آرایشگاه های مختلف سر بزن و حتما اونجا شروع به کار کن 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم