2777
2789
عنوان

جای من بودید بین مهریه و بچه کدوم انتخاب میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 6897 بازدید | 366 پست
اون بچه با اختیار خودش متولد شده؟ببخشید اون بچه هیچ مسیولیتی در قبال مادرش نداره تو این سنولی مسیول ...

الان فقط مادر مسئوله مگه. شما داری یجوری میگی انگار فقط ایشون مسئولشه. بزرگتر هم بشه کسی از بچه نمیتونه انتظار داشته باشه به مادرش میگه خودت خواستی. استارتر خودش باید تصمیم بگیره نه از روی احساسات. بعدا که پسرش ازدواج کرد رفت نگه ای کاش ازدواج کرده بودم یا ای کاش خودمو فدا بچه ام نکرده بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با مجردایی که میگن مهریه و حق حق میکنن کاری ندارمفقط اون مادری که میگه مهریه . بچه فردا فلان میکن ...

بابا بخدا ما هم میگیم حق و مهریه رو بگیر الان به صورت سوری بگو بچه رو نمیخام، که بتونی با نفقه و مهریه زندگی بهتری برای بچه ات درست کنی! ما نظرمون گرفتن مهریه و حق برای بزرگ کردن بچه است! ما داریم زندگی و مشکلات بعد از طلاق با بچه رو هم در نظر میگیریم! اینجا باید منطق رو بر احساس مادرانه غالب کرد! هرچند این منطق به نفع خود همون بچه و مادره! 

از حقمون ک پوله صرف نظر نکنیم ولی از حق زندگی درست یه بچه که یک عمر هست صرف نظر کنیمجالبه

چرا باید همه فشارها رو مادر بچه تحمل کنه??

مگه فقط وظیفه مادر هست. بچه اگر مادرش بخواد اخر میاد پیش مادرش.

الان فقط مادر مسئوله مگه. شما داری یجوری میگی انگار فقط ایشون مسئولشه. بزرگتر هم بشه کسی از بچه نمیت ...

پدر خیانت کار

پدری که هر روز با یه زن میاد پسرشو ببره

پدر بی بند و بار که دورش پر هرزس

مادر هم انتخابش مهریه و ازدواج مجدد باشه

اوکیه. خدا این پسر 6ساله که نمیدونه دنیا داره چی براش رقم میزنه رو عاقبت بخیر کنه.

شما هم حتماااااا بعد ازدواجت حین تصمیم یک شبه و بچه دار شدن. به این فکر کن که اون کوچولو اختیار نداشته برای متولد شدن و ببین میتونی مسیول 0تا صد زندگیش باشی یا نه. اگه نه. خواهرانه میگ یه بچه با ناهنجاری های زندگی و عاطفی به این جامعه اضافه نکن

بابا بخدا ما هم میگیم حق و مهریه رو بگیر الان به صورت سوری بگو بچه رو نمیخام، که بتونی با نفقه و مهر ...

من دقیقا منظورم همینه. همین پسر اگر مادرش بخواد زندگی رو به حال پدرش سیاه میکنه. اخر پیش مادرشه. 

همیشه دعا میکنم فقط یادم بره چی سرم اومد

باورتون نمیشه شبی که از خونه بیرونشون کرده بودن بدون لباساشون یه دختر بچه سه ساله ناز توی فصل زمستون دم در خونه ما داشت میلرزید، اون که نمیدونست چه خبره! از دعوای بزرگترا خبر نداشت! فقط یه کاپشن میخاست! مامانش حتی یه هزاری توی کیف اش نداشت! من فقط دارم از اوضاع و شرایط سخت بعدش بهتون هشدار میدم که حقوقتونو نبخشید!

عزیزم ببین قانون پسرو تا ۷ سالگی دخترو تا نه سالگی به مادرش میده اما اگه پسرت بزرگتره خودش میتونه انتخاب کنه دوم اینکه میتونی مهریه رو بگیری و بلافاصله درخواست حضانت پسرتو بدی 

بابا بخدا ما هم میگیم حق و مهریه رو بگیر الان به صورت سوری بگو بچه رو نمیخام، که بتونی با نفقه و مهر ...

اگه مثل خیلیای دیگه پدر و اقوام پدر نزارن تحت هیچ شرایطی این بچه بره سمت مادرش چی؟ بخدا اینی ک میگین شاید 30درصد اتفاق بیوفته.

بخدا اون پدر و خانوادش صلاحیت نگهداری سوری رو هم نداااااارن

پدر خیانت کارپدری که هر روز با یه زن میاد پسرشو ببرهپدر بی بند و بار که دورش پر هرزسمادر هم انتخابش ...

من سه سال ازدواج کردم. و بچه هم ندارم. ولی نمیذارم کسی بچه رو وسیله ضایع کردن حقم قرار بده و بخاطرش بهم زور بگن. 

خدا هیچ کسیو تو این موقعیت قرار نده من بین جونم و بچم ، بچه رو انتخاب میکنم

بین تمام دنیا و بچم ، بچه رو

بین پدر و مادرم و بچم، بچه رو

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
اگه مثل خیلیای دیگه پدر و اقوام پدر نزارن تحت هیچ شرایطی این بچه بره سمت مادرش چی؟ بخدا اینی ک میگین ...

فعلا که قانون بچه رو میده مادرش بعدشم اونا هرکی پی کار و زندگی خودشونن و قضیه سرد شده کسی بچه رو نمیخاد الان فقط ترسشو میخان بندازن توی دل این خانوم که از حقوقش بگذره!