2777
2789
عنوان

پسرم تب داره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست
پروفن در کاهش تب هیچ تاثیری ندارهصبرکن تبش میاد پایین

اتفاقا برای پسر من خیلی جوابه . استامینوفن زیاد تبشو‌ پایین نمیاره ولی بروفن خیلی تاثیر داره . الان هشت سالشه اما از وقتی بچه‌ تر بود هم همین بود . 

ببین در کل اگر شیاف استامینوفن بزاری براش زودتر اثر میکنه . شاید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ای . ولی شربت طول می‌کشه تا اثر کنه اگر مدتی گذشت و تبشو‌ نیاورد پایین، .مقدارشو چک کن . شاید کم بهش دادی .

برای دادن بروفن بزار ۴ ساعت بگذره . میتونی اول استامینوفن بدی . ۴ ساعت بعد بروفن و همینجور به ترتیب . یا کلا استا بدی ، یا کلا بروفن . فرقی نداره . اگر تبش خیلی بالاس . کمتر از ۴ ساعت مجدد دارو بدی اثری نداره.اگر دیدی خیلی تبش بالاس حتما پاشویه و کهنه خیس رو ادامه بده . تا چهار ساعت بشه که بتونی دوباره دارو بدی . 

بروفن اگر با معده خالی مصرف بشه باعث خونریزی معده میشه . البته حالا یکی دوبار چیزی نیس . ولی در کل با معده پر بهش بده.

اگر تبش بیشتر از دو روز ادامه داشت حتما ببر دکتر . ممکنه عفونت زیادی داشته باشه . با آزمایش بیشتر مشخص میشه . 

دکتر پسرم به من گفته بود در صورت پایین نیومدن تب بعد از استامینوفن، یک ساعت بعد مجازی بروفن بدی ولی با معده خالی هرگز 

و اینم بگم که بروفن بیشتر از سه بار در روز ممنوعه

امیدوارم تب پسرت زود بیادد پایین و حالش خوب بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر تبش خیلی شدیده، (با درجه چک کن ) و با دارو و کارای دیگه پایین نمیاد ببر دکتر خدا نکرده تشنج نکنه، . وقتی تازه تب کرده، حتما حداقل تا یک یا دو روز مرتب چکش کن . و سر ساعت دارو بده که تبش کنترل بشه . 

اگر تبش خیلی شدیده، (با درجه چک کن ) و با دارو و کارای دیگه پایین نمیاد ببر دکتر خدا نکرده تشنج نکنه ...

اره بابا دیگه الان نزدیک ۶سالشه از بس سرما خورده ازبر شدم امسالم که دیگه میره پیش دیستانی پدرم دراومدس

برام صلوات میفرستین
دکتر پسرم به من گفته بود در صورت پایین نیومدن تب بعد از استامینوفن، یک ساعت بعد مجازی بروفن بدی ولی ...

والا پسره من تبهاش فقط با بروفن پایین میاد ولی نصف شبا میکم با چی پر کنم معدشو الان که غرق خوابه ههیشه برام مشکل میشه

برام صلوات میفرستین
دکتر پسرم به من گفته بود در صورت پایین نیومدن تب بعد از استامینوفن، یک ساعت بعد مجازی بروفن بدی ولی ...

من اینو مطمئن نیستم که فاصله بین استامینوفن یا بروفن حداقل یک ساعته،چون تو ذهن خودم اینه که قبلا دکتر گفته ۴ ساعت . ولی خودم پیش اومده که بعد از استامینوفن ، قبل چهار ساعت، بهش بروفن دادم .مهمه که تب کنترل بشه . حوله خیس با اب ولرم یا حتی گرم  بزار حتما . خیلی جواب میده.  یا پاشو بزار تو لگن آب. در کل باید دکتر ببری . معمولا وقتی تب دارن، یعنی عفونت دارن . که سر خود نباید انتی بیوتیک داد . باید دکتر بهت بده .

تن شویه منظور به بدنش میکشی با دستمال؟

من معمولا  به ترتیب صورتش، زیر بغل هاش و دستهاش و کف دست و پاش رو با پارچه نمدار ولرم میکشم روی هر قسمتی چند ثانیه پارچه رو نگه میدارم بعد برمیدارم

من معمولا به ترتیب صورتش، زیر بغل هاش و دستهاش و کف دست و پاش رو با پارچه نمدار ولرم میکشم روی هر ق ...

اره منم دستمالو با آب و سرکه مخلوط کردم همین کارو کردم

برام صلوات میفرستین
من اینو مطمئن نیستم که فاصله بین استامینوفن یا بروفن حداقل یک ساعته،چون تو ذهن خودم اینه که قبلا دکت ...

دکتر به من اینطوری گفته بود و من هم خیلی به این دکتر اعتماد دارم، ولی خب حرف شما هم درسته شاید یه دکتر دیگه این رو قبول نداشته باشه

اگر تبش کنترل شد دوباره چند روز بعد عود کرد حتما آزمایش بده میزان عفونت رو چک‌کنن . بچه من دفعه اول سه روز تب کرد . دکتر گفت گلو و گوشش عفونت نداره . و انتی بیوتیک نداد . هفته بعدش دوباره شدید تب کرد.که ازمایش دادیم عفونتش در حد بستری بود . بجای زیر ۱۵، ۴۰ بو‌د . و انتی بیوتیک خیلی قوی داخل سرم یهش دادن . اینو نگفتم که بترسی. اما تبی که قابل کنترل نباشه و زیاد طولانی بشه حتما باید دکتر آنتی بیوتیک بده (دفعه اول و دوم تب معمولا شدیده بعدش یکم باید قابل کنترل تر باشه و طولانی هم نشه )

دکتر به من اینطوری گفته بود و من هم خیلی به این دکتر اعتماد دارم، ولی خب حرف شما هم درسته شاید یه دک ...

ممکنه حرف شما درست باشه . من تو ذهنم نیس درست اینو که دکتر چی گفته،. ‌به ذهن خودم ۴ ساعت فاصله بود . ولی عملیشو یادمه زیر ۴ ساعت هم دارو رو عوض کردم دادم .‌ و جواب داده .

اگر تبش کنترل شد دوباره چند روز بعد عود کرد حتما آزمایش بده میزان عفونت رو چک‌کنن . بچه من دفعه اول ...

پسر منم معمولا وقتی بخواد سرما بخوره دو سه روز تب میکنه تبش خیلی سخت پایین میاد، حرف شما درسته اگر تب طول بکشه نیاز به معاینه داره، انشالله تا امروز حالش اوکی بشه