2777
2789
عنوان

وایی داره آتیش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 42 پست
ازصبح تا شب من وبچم تنهاییم هیچ کس درخونمون رو نمیزنه کسی رو تو این محله نداریم خیر سرم بخاطر شوهرم ...

ای داد بیداد

بقران اگه همشهری بودیم یا حداقل هم استانی بودیم یک هفته کارمو تعطیل میکردم میومدم پیشت میموندم 

همش می‌رفتیم مرکز خرید و توی خونه می‌زدیم و میرقصیدیم😂😂😂💃💃💃

یه کم شرایط مشکوکه. ازش مطمئنی؟داداش من به شدت پیگیر بود که برای زنداداشم نزدیک مامانش خونه بگیره، ب ...

ازش مطمعنم شکر خدا 

پاکه  همکاراش فامیلاشونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم ببین بستگی به شزایط وروحیه ات داره اگه تحمل دوری ازشوهرت رو داری بنظرم برو ولی من نمیتونم شبا بدون همسرم بخوابم ترجیح میدم پیشش باشم حالا شماشرایط خودت رو سبک سنگین همه چیز رو بسنج بعد اونطورکه میخوای عمل کن

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
یه کم شرایط مشکوکه. ازش مطمئنی؟داداش من به شدت پیگیر بود که برای زنداداشم نزدیک مامانش خونه بگیره، ب ...

چجوری پیگیری کنم‌

رمز گوشیشو دارم  چک میکنم هراز گاهی 

تماساشم ازم قایم نمیکنه هیچ وقت شکر خدا 

بنظرت برم محله مادرم این شوهرمن که ازمن وبچم بیشتر ب کارش اهمیت میده حداقل منم تنها نباشم محله مادرم ...

کارش چی‌هست؟ مطمئنی  تمام وقت سرکارشه؟به خانواده خودشم سر نمیزنه؟ 

رابطه اتون چطوره؟ برید  کجا میخوابه؟ جواب کنجکاوی فامیلارو چی میخوای بدی؟ 

اینا سوالهایی هست که برای خودت باید جواب پیدا کنی و سبک سنگین کنی چی به صلاحته

ازش مطمعنم شکر خدا پاکه همکاراش فامیلاشونن

پس بمون سر زندگیت. اگه بری و بشه هفته ای یه بار زندگیت میشه طلاق عاطفی. غر نزن. بذار کارش رو کنه. ولی خودت با بچه همه جا برید، فیلم ببین، لذت ببر. ولی دور نشو

کارش چی‌هست؟ مطمئنی تمام وقت سرکارشه؟به خانواده خودشم سر نمیزنه؟ رابطه اتون چطوره؟ برید کجا میخواب ...

سرکار ک مطمعنم‌می ه چون همکاراش فامیلاشن وخانم اونا هم‌همین شرایط مزخرف منو دارن 

خدایا شکرتهمین که از این لحاظ عالیه یعنی ۷۰ درصد ماجرا اوکی هست

انقدر کارمیکنه شبیه تریا کی هاشده 

دستاش تاوال زده الان هم‌ک کارگر نداره 

فشار زیادی روشه از اینطرف هم با قسط ووام و...

داره ی سازه میسازه ک بشدت پول نیاز داره