2777
2789
عنوان

وایی داره آتیش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 42 پست
سرکار ک مطمعنم‌می ه چون همکاراش فامیلاشن وخانم اونا هم‌همین شرایط مزخرف منو دارن

پس میتونی بری شمام حق زندگی داری .مردی که بخواد خیانت کنه شب بیاد خونه هم خیانت می‌کنه .

فقط از جای خوابش که اذیت نمیشه مطمئن شو و غذاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس میتونی بری شمام حق زندگی داری .مردی که بخواد خیانت کنه شب بیاد خونه هم خیانت می‌کنه .فقط از جای خ ...

چرا جای خواب  اذیت میشه مجبوره  سرکار بمونه 

انقدر کارمیکنه شبیه تریا کی هاشده دستاش تاوال زده الان هم‌ک کارگر نداره فشار زیادی روشه از اینطرف هم ...

والا به چه دردی میخوره؟؟؟

نمی‌خوام بیشتر مایوست کنم

اما هر چیزی اندازه داره

چرا جای خواب اذیت میشه مجبوره سرکار بمونه

همکاراشم‌ اونجا میخوابن؟ 

اگه زیادن که یه جا خواب خوب برای خودشون درست کنن .اکه تنهاست و حاش خوب نیست بهتره نری خیلی هم سرش منت بذاری 😅

والا به چه دردی میخوره؟؟؟نمی‌خوام بیشتر مایوست کنماما هر چیزی اندازه داره

خودمم میدونم همش کار کار کتر 

فک کن خونه داریم ولی مستاجریم‌

پول ماشین داریم اما فروختیم دادیم رو این سازه مسخره 

می‌دونم خوب نیست شرایطتت اگه مثل من بودی ک ماهی سه روز شوهرت رو می‌دیدی و ی‌شهر دیگه بود چی... دوباره من  ک گاهی شکایت میکنم ی فامیلم گریه میکرد می‌گفت من آرزومه شوهرم بره سر کار از بس تنبله... نمی‌دونم چرا هر کس هر وضعی داره راضی نیست. من دست تنها ی بچه هم دارم همه چی پا من خیلی سخته تحمل کنم عزیزم تازه اول سختی هاست 

می‌دونم خوب نیست شرایطتت اگه مثل من بودی ک ماهی سه روز شوهرت رو می‌دیدی و ی‌شهر دیگه بود چی... دوبار ...

بنظرت برم محله مادرم ولی شوهرم نمیتونا بیاد

بنظرت برم محله مادرم ولی شوهرم نمیتونا بیاد

هر کاری از دستت برمیاد برای آرامش و آسایش زندگیت انجام بده. بخدا بچه تا ک بزرگ بشه ب دنیا بیاد تازه میفهمی سختی چیه ما زنا روز ب روز قوی تر میشیم تازه خواهرم میگه برو خدا رو شکر کن یکی داری ببین چقدر مرحله ب مرحله زندگی سختی داره و ماها کم‌کم قوی میشیم. همسر من همیشه میگه ب مشکل فکر نکن ب پیدا کردن راه حل و حل مسأله فکر کن مشکل حل میشه😅  تمام تلاشت رو بکن برای آرامش خودت بچت و همسرت بخدا ک شرایط سخت شده الان همسر من دوره ازم نگاه چ‌ساعتیه من خوابم نبرده همین الان داشتم برا سختی هام گریه میکردم ک چقدر باید قوی باشم چرا... ولی میگم تهش قوی تر میشم 

زبان دانشگاه هرچند ک الان ترم آخرم میخواستم کامپیوتر هم برم‌

عزیزم شمام خودتو مشغول کن 

تو همین محله جدیدتون برو کلاس 

پارک اینوراونور

دوست پیدا کن از همسایه ای چیزی 

یا برین خونه مامانت اینا 

نزار بهت سخت بگذره

همسرتم باید وقت بیشتری بزاره 

اما تا اونموقع خودتونو سرگرم کنین 

به اینم فکر کنین برای اسایش شما کار میکنه یکمحالتون بهتر شه