2777
2789
عنوان

خانومی که از خودش (بدنش) تعریف میکنه پیک میه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم واقعا. بعد پشت بند حرفاش یچیزیم به من میگه که تو مثلت فلانی اما من متاسفانه فلان جام ظریف و ضعیف ...

😂😂😂😂سم خالصه

😁احتمالا تو فامیل شوهرش نیستی؟ 😂

منم کم ندیدم از اینجور افراد ، شد دفعه اول اخر معاشدتم باهاشون حتی فامیل نسبتا نزدیک

ولیبه نظرم اکثر چیزایی که گفتی خصوصیات خوبی نیستنمثلا اینا👈 : گردنم از بس ظریف و لاغره موفع آب خور ...

نه بابا گردنش باریک نیست نرماله. مثلا میخواد بگه ظربف و حساسم😂😂

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
😂😂😂😂سم خالصه😁احتمالا تو فامیل شوهرش نیستی؟ 😂منم کم ندیدم از اینجور افراد ، شد دفعه اول اخر معا ...

از نزدیکانمه. خواستم از بچه های اینجا بپرسم ببینم اشتباه میکنم یا واقعا پیک میه‌

هر وقت نبودی همه چی قشنگ شد!                        ‌‌همون ستونم. کاربریمو اصلیمو برگردوندم.
تاحالا نشنیده بودم کسی گردنش ظریف باشه آب بپره تو گلوشخوبه نگفته اندامم خیلی لاغره روده هام خوب کار ...

😂😂😂 همیشه میگه بدنم ضعیفه سریع سرما میخورم