2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت گ وه میخوری از من شارژ بخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 75 پست

خوب براش یک سرگرمی هستی 

مردها اگر طرف براشون مهم باشه براش هزینه می کنند

بعد هم اشتباه کردی از اول براش دم دستی وبی ارزش جلوه کردی

چیزی سخت به دست بیاد باارزشه براشون اینو بکن اویزه گوشت 

سعی کن اون کغش گرون قیمت باشی که توجاکفشی نگهت داره و مراقبت باشه نه کفش ارزون که هرجا پرت بشه  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان از نظر من واقعا دیوانه ای فقط بستری

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اولین باره همچین اتفاقی میوفته براتون؟ خب حرف بزن باهاش اگه ازین رفتار ها نداشته تا به حال انقد سخت بگیر که اولین و آخرین بارش باشه و اگه درست نشد اگه رلی کات کن این بعد ازدواج قراره بدتر بشه اگه نامزدی هم حرف بزن حلش کن ولی ساده نگذر از کنار این موضوع به این چیزی نگی فردا پسفردا بدتر می‌کنه ببخشیدا ولی مرتیکه خسیس اسکوله😑

غمگین ترش میدونی کجاست؟؟اینکه کلی خواستگار خوب و پولدار وحتی پیشنهاد دوستی از ادمای درست حسابی روبخا ...

غمگین نیست تاسف باره

لطفا ب سلامت عقلت شک کن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عجب آدمی، چطوری باهاش سر کردی اینهمه مدت.

ممکنه چیزی زده بوده رفتارش عادی نبوده نه اون اصرارش نه این حرفش 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
غمگین ترش میدونی کجاست؟؟اینکه کلی خواستگار خوب و پولدار وحتی پیشنهاد دوستی از ادمای درست حسابی روبخا ...

از دخترایی که خودشون و انقدر پست فطرت میکنن متنفررررم میخوام بالا بیارم تهوع گرفتم الان از این همه بی ارزشیت اون پسره چرا باید برات ارزش قائل شه کاش خواهرم بودی بقرآن انقدر میزدمت به دیوار سلام بدی کات کن با این اشغال چقدر حرص خوردم فشارم رفت بالا واقعا

خب اینهمه اصرار کرده بنده خدادیگه باید چیکار میکرد

بنظرم حتی اصراراش هم علکیین الان من خواستم کادو بگیرم پیله کردم ک چی میخوای چی نیاز داری؟کادو اسمش روشه نمیشه که به طرف بگی چی نیاز داری،