2777
2789

داشتیم باهم حرف میزدیم بعد چون من واسش کادو گرفتم اونم اصرار میکرد تروخدا بزار منم کادو بگیرم لطفا بگو چی میخوای چی نیاز داری منم اصرار پشت اصرار که نه تروخدا هیچی نمیخوام بعد گفتش که الان میخوام واست نت بزنم هی اون اصرار میکرد چقد نت داری اگه کمه بگو بزنم منم بااینکه نداشتم میگفتم نه اصلاااا نت دارم زیادم دارم من ادمی نیستم که بخوام شارژامو از توبگیرم عذاب وجدان میگیرم واینا،یهو برگشت گفت اصلا وظیفه خودته شارژ بزاری واسه خودت گ.وه هم میخوری بخوای ازمن بگیری😐من گاهی وقتا اونم چون بهم زنگ میزنی واست شارژ میفرستم حالا گااهی وقتای ایشون چقد بودن؟؟درطول این ۵ سال فقط ۲ بار

تواین ۵ سال هم هیچییی برام نگرفته هیچییی یبار تولدم پول بهم داد(اگه بگم چقد بود یا به من میگید گدایی که گرفتی یا واقعا فک میکنید با گدا تورابطم)اصلا هم واسم مهم نیست چقد کم بود اما همووون مقدار پول رو دقیقا هموون رو بعدا ازم پس گرفت بعد من بخدا قسم سرماه بابام بهم پول واریز کرد رفتم کلشو هزینه دادم برا اینکه کادو خوب بگیرم برا رلم الانم کارتم خالیه مطمئنم اون بود همچین کاری نمیکرد خیلی دلم گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو توهم گ میخوری به من پیام میدی وقتی شارژ ندارم پس زر نزن که پیام بده خسیس گدا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خب اینهمه اصرار کرده بنده خدا

دیگه باید چیکار میکرد

قلب مادر هیچ خبر داری انتظار آمدنت چقدر سخت است؟      و سه سال سخت انتظار بمونه به یادگار از امشب که خیلی غصه دارم ۳ بهمن ۴۰۲ روز پدر💔😞

عجب آدمی، چطوری باهاش سر کردی اینهمه مدت. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷