عزیزم این چ حرفیه...الان سن بارداری رفته بالا منم سنم بالاست تازه خدا لطف کرده ی فرشته تو دلم هدیه د ...
دیگه ۴۰سالمه. مشکل تنفسی و قلبی دارم. مشکل خودایمنی دارم. دکترامیگن مشکلی نیس میتونی حامله شی در طی بارداریت باید انوکساپارین بزنی هرروز . من دیگه تحملش رو ندارم. ازطرفی شوهرم خیلی هرز هس چشم چرونه و لیاقت پدربودن نداره که من خودمو نابودش کنم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آره منم مثل اینکه میوه بخورم. وگرنه تلف میشم از ضعف و گشنگی بعد یه چیز دیگه با غذا درست کردن برا خان ...
من خونه مادرشوهر بودم همش اونا درست میکردن خدا خیرشون بده بگو بره خونه مادرش یا خودش چیزی درست کنه منم وقتی قرص دمیترون خوردم اولین بار تونستم چند قاشق برنج بخورم ب دکتر بگو قرص ضد تهوع بده بهت ک خطری نداشته باشه ب کارای روزمره ات برسی
دختر کسایی ک زیاد حالت تهوع ندارن یا خوشگل میشن اینا پسر دارن من از دور مشخص بود دختر دارم😁
وای خواهر من اصلا نمیتونم باور کنم تو دلم چیزی هست...تازه دو هفته دیگه سونو دارم...نه دقیق می دونم چند هفته ام نه جنسیت چیه نه وضعیت سلامتی بچه ام چطوره...خیلی دلهره دارم 🥲