2777
2789

همش فکرم درگیره که بعد از اوج گرونی و گرسنگی و فقر شدید و مرگ‌و میر شاید یه فعل و انفعالاتی رخ بده ک همه چی ارزون بشه

(خودتون متوجه منظورم بشید)

مثلا الان ۳۰ تومن بدی ب خونه بعدا با ۳۰ تومن ۶ تا خونه بدن😅😅

چه خوب میشه اینجوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم خیلی خوب میشه از گشنگی بمیری 

چه حرفا میزنینا 

خیلی خوب میشه جوونای مملکت مثل پشه بمیرن خیلی خوب میشه 

واقعا چقدر کوتاه فکرید

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
اره عزیزم خیلی خوب میشه از گشنگی بمیری چه حرفا میزنینا خیلی خوب میشه جوونای مملکت مثل پشه بمیرن خیلی ...

شما تو کدوم ایران دهری زندگی میکنی؟

هر چیزی هزینه داره

مردم یه وعضی شدن مردن براشون آرزو شده

حاضرن خودشونو بندازن جلو ماشین خانوادشون دیشونو بخورن

یا قرنیه و کلیشونو بفروشن

تا کی میخواد اینجوری باشه هرروزم بدتر میشهیجا باید درست شه بالاخره ی زمانی باید وعض مردم درست شهچه گ ...

منظورت جنگه دیگه خواهر من جنگ شه چی از ما مردم معمولی میمونه؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈