2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب دخترم گفت زهرمارتودلت

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 73 پست

بنظرم حساس شدی،اون بچگی کرد گفت زهرمار،با اینکه معنیشو نمیدونس،مادرشوهرتم حتما به شوخی بهش گفته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چیکار کنم،این هشت ماهه بعدازآشتی کردنمون ک یسال قهر بودیم این هشت ماهه باهم خیلی عالیم،،اما حرکت امر ...

اینکارو نکن.. به دخترت بگو عزیزم به بزرگترا این حرفارو نزن خوب نیست ناراحت میشن و بگرر از این موضوع

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش یچت مقصره

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
ب خواهرشوهرم گفت خواهرشوهرم عادت داره تند تند محکمممم در میزنه و باهم خیلی شوخی دارن خواهرشوهرم بیس ...

بازم از زشتی حرفش کم نمیکنه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دختر ۴ ساله شما به مادربزرگش گفت زهرمار مشکلی نداشت به نظرت؟

بنظرم خیلی بزرگش میکنین ک انتظار دارین بچه چهارساله معنی حرفشو بدونه بچم ک از روی قصد و بی احترامی نگفته والله من بودم میگفتم بچس نمیدونه چی گفته ولی من ک بزرگم معنی حرفمو میفهمم زهرمار ب دلت بزنه چیه اخه؟

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

همچین میگن بچه ۴ساله گفته زهرمار!!!!مثل این که زن ۴۰ساله گفته بابااون اصلا نمیدونه زهرمارچیه.مادرشوهرت بی ادبه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

عزیزم🥲من جای تو بودم وقتی اومد داخل بعد پذیرایی بهش میگفتم که اون دختر ۴ ساله که معنی حرفش نمیدونه ولی شما که میدونید بعدشم اون بچه پسرتونه شما با این حرفتون نشون میدین که پسرتون دوست ندارید در آخرم میگم دفعه آخرتون ک بچم رو نفرین میکنید!!

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀