2777
2789
عنوان

بیاین از دردامون بگیم ببینیم درد کدوممون جان سوز تره

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 88 پست
گچ گرفتی پاشو

دو هفته آتل گچ بستن فقط 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواستیم ازدواج کنیمهمچی بینمون خوب بودخونوادش نمیذارن و من دارم داغون میشم

ایشالا همه چی درست بشه عزیزم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
شربت کلسیم استئوکر بده

نوشته بود اتفاقا شوهرم به جای شربت قرصشو خرید دخترم ننداخت

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

چرافک میکی خانوادت نمیخان

اوووو انقد حرف هس ک تا صبم بگم تمدم نمیشه

بشددددددت پسر دوستن ماشین و هطاز تا چیط بزا اونا گرقتن من هیچی تقسیم غذا سر سفره محبت دوس داشتن همه چی همهههههه چی من ی اشتباه کنم سرویسم میکنن اونا نههه عب نداره هرکاری کردن دختر بازی تهش در اومد ابرو رفتن اصن هیچ  براشون مهم نیست چیزی نمیگن بهشون نکنه ناراحت شن ولی سر ی کنکور منو واقعا کشتن😅

🙃امیدوارم حداقل خدا گردن بگیره شاید پیش خودش بهتر شد

رفته خونش . رفتن بیرون . تماس تصویری ....با ازین زن های.‌.‌.

ای وای 

بنظرم بهش بگی متوجه شدی خیلی خوبه 

و شرط موندن و رسوا نکردنشو این بذار که یه سری حق و حقوق ازش بگیری بلکه بترسه بشینه سرجاش

یا اگر میدونی تو فامیلاش کسی هست ک بفهمه ازش حرف شنوی داره ب اون بگو مثلا ما وقتی فهمیدیم داداشم خیانت کرده پشت زنداداشمو گرفتیم ولی اسی میگ خواهرشوهراش پشت برادرشون ک خیانت کرده بوده

ببین طرف تو چطور آدمایی هستن

دوستم...صمیمی ام هستیم همه چیش اوکیهفا‌میلمون ک تازگی رف المان اونم مشکلی نداره این فقط ۲مثال بود

نه عزیزم

دوستام حتی صمیمی ترینشون ک هر روز باهم در ارتباطیم منو بی غم ترین فرد جهان میدونن ولی ....