2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12589 بازدید | 937 پست
همونم نمیدادن

والا بخدا

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
خب بگو نمیایم

والا عروسو دامادم خوشحال تر میشن، چون اکثرا فامیلا به خاطر خانواده ها مجبورن دعوت کنند وظرفیت تالار محدوده، جای شما رفیقاشون بیشتر میگن. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی فیکههه دختر

فزوعی خوقاق

آلبالو خانوم زرنگ

راز مامانیییی

کیکیخی

زنبامرام

اینا همشون یکی و فیکن

و این داستان ادامه دارد… به مرور تعداد کاربریاش بیشتر هم میشه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

نه به ما شام ۵۰۰ ندادن در حد ۱۵۰ تومنی بود 

یدونه هم میوه و شیرینی بدون تشریفات 

ما یک ملیون بردیم که زیاد هم بود 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

شاید باورتون نشه ولی ما اصلا رسم نداریم کادو توی عروسی بدیم😄

کادو رو می‌بریم خونه عروس و دوماد یا اگر دعوت نشدیم یک جوری به دستشون میرسونیم

ولی توی عروسی خیلی زشته اگر کسی کادو بده( توی رسم ما)

و کلا پول رو به عنوان کادو نمی‌دهیم هیچوقت مگر اینکه خود عروس دوماد بخوان

و همه هم لزوما کادو نمیدن ، هرکس صمیمی تر باشه میده

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

فزوعی خوقاقآلبالو خانوم زرنگراز مامانییییکیکیخیزنبامراماینا همشون یکی و فیکنو این داستان ادامه دارد… ...

فروغی چرا فیک شد از کجا فهمیدین

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

فزوعی خوقاقآلبالو خانوم زرنگراز مامانییییکیکیخیزنبامراماینا همشون یکی و فیکنو این داستان ادامه دارد… ...

والا اون سری فزوعی برا من و چند نفر دیگ انگار تاپیک زده بود ک فیکین، من دیر انلاین شده بودم و بچه ها تاپیکو نرکونده بودن وگرنه خدمتش میرسیدم،  

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

ب تنهایی میتونه ی تاپیکو بترکونه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
فروغی چرا فیک شد از کجا فهمیدین

یه نیم نگاه بندازی به تاپیکای اون چند نفر دستت میاد که فیکن و همشون یکین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یه نیم نگاه بندازی به تاپیکای اون چند نفر دستت میاد که فیکن و همشون یکین

اونا همشون یه نفرن؟

ما کلا مدلمون اینجوریه که هرچقدر بتونیم سعی می‌کنیم بیشتر کادو بدیم که جمع بشه به درد عروس داماد بخوره 

میگیم این مبلغ ها جور کردنش سخت نیست ولی وقتی جمع بشه مبلغش میره بالا و یه کمکی به اون زوج میشه