2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12282 بازدید | 935 پست

با 5 نفر تعداد کمه واقعا ولی ی مراسم عقد بود ما دو تا بودیم و خب حساب کردم پذیرایشون نهایت ما دو تا 300 میشد ک من همون 500 دادم 

ادم باید بسنجه ب مدل مراسم و پذیرایی هم ربط داره یکی مفصل میگیره خب حساب میکنیم مبلغی ک برا پذیرایی درومده یکم بیشترشو میدیم ک بستگی ب نسبتمون داره چقدر بیشتر باشه 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
فقطآلبالوزرنگه که بستنی گلودردش رو خوب میکنه🤣

واای🤣🤣🤣 بعد یکی رفته واسه فزوعی پست گذاشته معلومه فیک نیستی دلم میخواد اینجا تگش کنم ولی میگم نکنه یه درصد خودش باشه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی من پارسال بود، دقیقا پارسال برا من نفری پونصد افتاد

ولی خب دایا و عمو ها شوهرم دو همسراشون و گاهی با خانوادشون پونصد دادند،  

من ک قید پولمو زده بودم گفته بودم  سگ خور چون میدونستم چه ادماین

حالاهم برا خوداشون جبران میکنم. فقط عروسی در پیش داشته باشند😁 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
بسم اللهالبته تو اسلام داریم ..برا خانواده عزادار تا سه روز غذا ببرید که مصیبت دیدس، ولی پول دادن رو ...

کرمانشاه عزاداریشان خیلی سنگینه تا هفت روز صبح تا شب خونه پره از مردم که ناهار و شام میمونن خیلی شلوغه مدام باید گریه کنی و خودت بزنی

کار ندارم خیلی واقعا کم کادو میبرن حالا دلایلش بماند

ولی قرار نیس تولد یا مهمونی و عروسی ک میگیرید بفکر حساب کتاب باشید ک خرجتون دربیاد

ادم برا مراسم شادیش هزینه میکنه 

هفته قبل تولد دخترام بود از قبل پولشو کم کم جمع کردم. میدونستم مهمونام دستشون خالی اوضاع همه رو میدونستم  حقوق هم نگرفتن به همشون گفتم بدون کادو لطفاا بیاین  هدف فقط دور همیه . ای شادی برا دل دخترام بود خییلی هم بهمون خوش گذشت 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
یه چیزی میگم شاید باورتون نشهسال ۴۰۱ خردادماهش یکی از فامیلای پولدار ...با دوتا پسرش و خانمش اومدن ش ...

همونم نمیدادن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
هفته قبل تولد دخترام بود از قبل پولشو کم کم جمع کردم. میدونستم مهمونام دستشون خالی اوضاع همه رو میدو ...

هزینه خاصیم کردی یا فقط کیک بوده؟ کل فامیل بودن یا نهایتا مختص به خانواده ما و همسرت

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑