2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8395 بازدید | 516 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا جطوری بعضی ها عروسیشون رو با شام بیرون رفتن و رستوران یکی می دونن؟خوب کسی که نداره و کادوی عروسی انقدر براش مهمه عروسی نگیرهدمگه قراره بیان پول شامشون رو حساب کنن برن،مگه قراره بیان خرج عروسیتون رو با کادو دادن در بیارن

چرا همش چشمتون به دست مهمون هاست که ببینید چقدر دادن عروسی نگیرید خوب انقدر براتون مبلغ ها مهمه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دقیقا منم🤣🤣🤣🤣🤣کاش به تاپیک هاشون برسم🤣🤣🤣

😂😂😂 حال میده خدایش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

نمیشه که از مردم توقع داشت.یا عروسی نباید بگیرید یا میگیرید بی چشم داشت اگه شرایطتت اینقدر سخته داری ...

بحث اینه میری عروسیشون ک ۷ تا خواهر برادرن برا همشون جبران میکنی با توجه به هزینه ای ک کردن ک ی وقت بدهی بالا نیارن گناه دارن اول زندگی 

ولی میان عروسیت اونم ۴_۵ نفری و نصف اون مقداری ک کادو دادی هم نمیدن و تازه میشینن به بقیه هم میگن چون عروس ب خواستگاری پسرای جواب رد داد شماهم چون شوهرش غریبه هست اصلا کادو ندین

دقیقا این اتفاق افتاد برام

اونم فامیل نزدیک 

آها آره دیدم پستتو عزیزمفک کنم جواب هم دادمگفتم باید یه کاری میکرد که شک ها از رو خودش برداشته میشد

براخودم متاسفم توتایپک ابله مرغون چقدربراش وقت گذاشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
جدی چقد ..مریضه و روانیه و بشدت گردن گیرش خراب ...

بچس دیگه بذار خوش باشه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

براخودم متاسفم توتایپک ابله مرغون چقدربراش وقت گذاشتم

دقیقا این بده

میاد تاپیک میزنه بچم شیر نمیخوره

بعد چندتا مادر میان چند خط تایپ میکنن و دلسوزانه راهنمایی میکنن

اونوقت این از اونور بهشون میخنده

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
همیشه این کاربرها برام عجیب بودن حسم میگفت دروغگو هستن ولی خب اهمیت نمیدادم ولی برام عجیب بودن

من اگه باهاش دوست نبودم واسم مهم نبود فیک بودنش مث این همه کاربر فیک ولی این چون منو خر گیر اورده واسم گرون تموم شده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

بحث اینه میری عروسیشون ک ۷ تا خواهر برادرن برا همشون جبران میکنی با توجه به هزینه ای ک کردن ک ی وقت ...

خوب عزیزم اشتباه میکنی تو فکر جبرانی و بسته به هزینه ای که کردن کادو میدی و تو فکر اینی یه وقت بدهی بالا نیارن

خوب نداشتن چرا عروسی گرفتن که الان بدهی بالا بیارن

طرف خودش به اینکه بدهی بالا نیاره و اندازه جیبش خرج کنه فکر نکرده شما تو فکرشی

خوب آخرش هم می بینی که هیچ اهمیتی برای کسی نداره

پس یاد بگیر که در حد توان خودت کادو بدی نه اینکه به این چیزا فکر کنی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود