2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8287 بازدید | 512 پست
از فریزر هیچی درنمیاره؟

🤣🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

یکینیه تاپیک الان یکی زد نوشته بود خونتون چند متره برا خودتونه یا مستاجر اومد گفت داریم ویلا هم داری ...

کاش یکی ببره درمانش کنه این تو ۱۴ سالگیش اینطوریه دو سال دیگه چی بشه😐

اتفاقا تاپیک ناخون هم اولش زده😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا خط داره عوضی😂

تا خط تمام ایل و تبارش اومده😂😂😂

یا مثل اون جن‌گیر یه ودی که می‌گفت خط های توی روبیکا هک میکنه 😐😐🤝

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
کاش یکی ببره درمانش کنه این تو ۱۴ سالگیش اینطوریه دو سال دیگه چی بشه😐اتفاقا تاپیک ناخون هم اولش زده ...

یه دزد شارلاتان میشه😂

این عکس که میفرسته اگه دقت کرده باشی عکساش قاب سیاه دارن الان یه نمونشو پیدا کنم میفرستم منظورمو بگیری😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

نه هنوز😂

آثار ضرب و جرح توی تاپیکا مشاهده نشد؟ 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

خدا امیدتو نا امید نکنه خواهر🤣🤣🤣🤣برم ببینم چکار میکنم

منم تگ کن جیگر هرچی شد 🫂

من رو بگو خاک تو سرم چقد براش غصه میخوردم حامله بود🤝😐🐒🥺😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
https://www.ninisite.com/user/discussion/aa33e54e-cc8f-42db-80d8-110e04e7c040/%D8%B2%D9%86%D9%80%D8% ...

@مشید_خانوم   بیا کاربری جدید ازش کشف شد

یه دزد شارلاتان میشه😂این عکس که میفرسته اگه دقت کرده باشی عکساش قاب سیاه دارن الان یه نمونشو پیدا ک ...

چرا بس نمیکنههه

بابا بیا عین ادم بگو ۱۴ سالمه اصلا بگو ۱۸ سالمه

چرا همه جا بچه داری😭

چرا بس نمیکنهههبابا بیا عین ادم بگو ۱۴ سالمه اصلا بگو ۱۸ سالمهچرا همه جا بچه داری😭

این پررو تر از این حرفاس فقط قصدش اینه تر بزنه به اعصاب ما و بقیه کلا باید نادیدش بگیریم هرچند نمیشه🥴

منم تگ کن جیگر هرچی شد 🫂من رو بگو خاک تو سرم چقد براش غصه میخوردم حامله بود🤝😐🐒🥺😂

حتما عزیزم😘

تورو خدا از این به بعد انقدر ساده نباشین و زود اعتماد نکنین

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
نه ولی یاسی راست میگه خودشه

از همون پیگیری های تعطیلی معلومه😶

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

تا خط تمام ایل و تبارش اومده😂😂😂یا مثل اون جن‌گیر یه ودی که می‌گفت خط های توی روبیکا هک میکنه 😐😐 ...

بخدا بعید نی جنگیر هم این باشه😂