2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8287 بازدید | 512 پست

شما روی دعوتنامه عروسی بنویس که اگه قراره کمتر از هزینه شام بیاری....پس تشریف نیار .

فکر کنم اینطوری بهتر باشه.

.

به قول خودت اگه کسی که عروسی گرفته حتما توی خودش یه جسارتی دیده که توی این تورم بالا خرج عروسی اعیونی بده پس نباید منتظر دوزار شاباش باشه😊

ایتارتر به خدا بهصی مرسامات ۵۰هزار هم زیادیشه عقد پسر دای شوهرم بود ما از خرم اباد پاشدییم رفتیم یکی از استانهای همسایه سال ۹۴بود بعد وقتی نهار اوردن داخل پیش دستی میوه خوری ی کفگیر برنج ریخته بودن با ی دوتا سینه مرغ کبابی خیلی کوچیک بعد جالب یکی تو اشپزخونه داد میزد برا بچه ها کم بریزید به قران مثل این بود که میخوان به نوزاد غذا بدن بعد جالبه که ما اون زمانخانواده ای ۳۰۰هزار دادیم سال ۹۴ ۳۰۰ هزار والله کم نبود کرایه خونه ما اون موقع ۱۵۰هزار بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی چشمتون به جیبه مردمه عروسی نگیرید

من خودم سالهاس عروسی نرفتم کلا.

ولی وقتی عروسی کردید انتظار نداشته باشید مردم دو برابر پولی ک خرج کردین رو بهتون برگردونن

اینقدر نگران پولتونین عروسی نگیرین

طرفای ما اصلا مهم نیست چقدر کادو میدن

همین ک اومدن و احترام گذاشتن کافیه...

تازه ما توی خیلی از عروسیامون کادو قبول نمیکنیم کلا

باز بستگی به خونواده داره.

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
قطعاااا کسی هم ک عروسی میگیره به خودش دیده ک عروسی بگیره، ولی اون شخص هم باید آب بشه بره تو زمین ک ب ...

اگه به خودش دیده پس قطعا منتظر کادوی زوری از سمت دیگران نیست، هیچی ندارن میخوان با جیب مردم پز بدن که عروسی انچنانی گرفتیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
اگه فشار میاد نیازی نیست عروسی انچنانی بگیرن که پولشو از ملت بگیرنعروسی برای خودشونه نباید پولشو از ...

عروسی برای اوناس غذا و امکانات فراهم کردن برای اوناس کادو دادن هم برای مهمونه از اول هم همین بوده 

کسایی که اینجوری میان صاحب مجلس هم راضی نیست که بیان و خودشونم می‌دونن تو روشونم چیزی نگن پشت سرشون میگن کسی که نداره کادو در خور بده بشینه خونش صاحب عروسی هم جای اونا چند تا آدم درست حسابی دعوت می‌کنه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
چرا دو طرفه نمیبینید؟ اون تو این مملکت زندگی نمیکنه؟؟ همین شامو بخواد بره رستوران بخوره چقدر میشه؟؟ ...

شما که تو خودتون دیدید و عروسی میگیرید، دیگه این حرف براتون زشته که چشمتون دنبال پول شام مهموناتون باشه!!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
شما روی دعوتنامه عروسی بنویس که اگه قراره کمتر از هزینه شام بیاری....پس تشریف نیار .فکر کنم اینطوری ...

دقیقا باید بنویسن تالار فلان 

شماره کارت

دستگاه کارتخوان نیز موجود میباشد

هزینه ی ورودی با هزینه ی پارکینگ به اضافه هزینه ی ماه عسل بنده در دبی ۶۵۰ تومن

لطفا کارت بکشید باتشکر

خب پول نداره نیاد عزیزمنما وقتی دعوت می‌کنیم از طرف می‌پرسیم میای حتما یا ن؟؟ اگ گفت آره هزینه میکنی ...

وقتی میگن اره ازروی ادبه چون فک میکنن فقط وجودشون مهمه نمیدونن چشمتون ب دستشه ک چقد باید کادوبده تاشمابرین بهترین عروسی بگیرین،طرف برای همون حضورداشتن هم خیلی خرج خودش میکنه ک بیاد وازهزارتاکارش میزنه،بعدشمابجای تشکرازحضورش درچنین روزی شکایت دارین ک کم پول داده،واقعا جای تاسفه روی خودتون کارکنین چون دنیاوادمارو فقط تومسائل مالی میبینین

عروسی برای اوناس غذا و امکانات فراهم کردن برای اوناس کادو دادن هم برای مهمونه از اول هم همین بوده کس ...

عزیزم مثلا منم بگم چون غذاشون شیشلیک نبود خیلی زشت بود و چه عروسی چیپ و مزخرفی بود؟اونا وظیفه ندارن بهترین هارو فراهم کنن در حد توان خودشون بهترین و تدارک میبینن و مهمونا هم هر کسی در حد توان خودش بهترین و هدیه میده و لطفشو میرسونه در ضمن الان انقد همه دنبال پول و کادو ان که نگران نباش اولش همون پولدارا و به قول شما ادم حسابی هارو دعوت میکنن و در اخر بقیه رو

شما دعوت نکن

فک کنم شما خودت جزو اون دسته هستی که بهت برخورده 

من اگه از اول بدونم کدوم مهمونا اینجوری هستن معلومه که دعوت نمیکنم پولمو از تو آشغالا پیدا نکردم بریزم تو حلق آدمایی که شعور عروسی رفتن ندارن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
وقتی میگن اره ازروی ادبه چون فک میکنن فقط وجودشون مهمه نمیدونن چشمتون ب دستشه ک چقد باید کادوبده تاش ...

واقعا این طرز فکرارو میبینم من بجاشون خجالت میکشم و شرمم میشه از انسان بودنم واقعا از ماست که بر ماست 

ما ی عروسی دعوت شدیم 

غذا کم بود میوه کم بود کلا همه چی اقتصادی تهویه بد هیچ کس از فامیل دادماد که ما طرفش بودیم نیومد سر میزما

خانواده عروس داماد فقط جنگولک بازی میکردن بعدش میگفتن ما بهترین عروسی گرفتیم 

مهمان هم دعوت میکنید ارزش داره

فک کنم شما خودت جزو اون دسته هستی که بهت برخورده من اگه از اول بدونم کدوم مهمونا اینجوری هستن معلومه ...

چقدر چشم دل تنگی

طرفای ما اصلا بعضی خونواده ها کادو نمیگیرن از مردم

اینقدر چشمت به دنبال پول مردمه یعنی؟

عروسی نگیر 

برا ارامش خودت میگم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤