2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 512 پست
دقیقا...میخان خرج عروسیشون رو از جیب مردم بدن تازه با فیلم و کلیپ عروسیشونم کلاس بزارن...حالا من خود ...

خوشم میاد هیچکدوم از هزینه ها خبر ندارین ک فک میکنین چیزی ک من گفتم با عکس و عمارت و .... ایناس 

نفری ۵۰۰ فققققققققققط پول شام هرکسی میشه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نه اصلا هم زشت نیستمونده هدف چی باشههدفتون اگه اینه خب ۲۰۰ م خرج کنم از مردم ۳۰۰ م تیغ بزنم اره میش ...

دقیقا

خب میخوای پول جمع کنی کلا عروسی نگیر یا دعوت نکن

چه زشته اینجوری واقعا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نگران نباش ما کلا عروسیامون اینقدر کادو میدیم هرکی هم عروسی خودمون اومده همینقد داده ضررم نکرده ...

والا ما هم عروسی لاکچری نمیگیریم 

خوشم میاد هیچکدوم از هزینه ها خبر ندارین ک فک میکنین چیزی ک من گفتم با عکس و عمارت و .... ایناس نفری ...

ببخشیدا اینم در نظر بگیر چ غذای بی کیفیتی میدن

دیگه عروسی رفتیم دیدیم دیگه

شاید نخواد به زور بخواد بره شام بخوره خب ولی توی عروسی شرکت میکنه که حفظ ادب و احترام کنه وگرنه میرن ...

خب نیاد

چنین شخصی نیاد عروسی

بخدا اگ واسه بقیه هم مهم باشه

خوشم میاد هیچکدوم از هزینه ها خبر ندارین ک فک میکنین چیزی ک من گفتم با عکس و عمارت و .... ایناس نفری ...

من که خرج یه هفته پیش عروسیمون رو بهت گفتم دیگه خبر از شامایی که طرف شما میدن ندارم...

ما فقط یه پرس زرشک پلو با نوشابه از این کوچیکا دادن ، حالا این کجاش ۵۰۰ تومنه؟

ماها که عروسی میگیریم رسم نداریم به دست این و اون نگاه کنیم که کی چی آورد کی چی نیاور هر کی آورد دستش درد نکنه جبران میکنیم براش هر کیم نیاورد نوش جونش دستش خالی بوده حتما،،ما عروسی گرفتیم،خرج عروسی رو هم خودمون گردن میگیریم مردم که گناه کار صاحب تقصیر نیستن که میان مجلس ما باید غصه ی کادو رو هم بخورن! اگه می‌خواستیم مردم پول غذاشونو خودشون حساب کنن که میبردیمشون رستوران می‌گفتیم هر کی واسه خودش حساب کنه دیگه!

خب دعوت نکنن😐دعوت میکنن تازه منت شامم سر مردمم میزارنشاید کسی پول نداشته باشهمگه کاسبیه🤦🏻‍♀️عروسی ...

خب پول نداره نیاد عزیزمن

ما وقتی دعوت می‌کنیم از طرف می‌پرسیم میای حتما یا ن؟؟ اگ گفت آره هزینه میکنیم

نه اصلا هم زشت نیستمونده هدف چی باشههدفتون اگه اینه خب ۲۰۰ م خرج کنم از مردم ۳۰۰ م تیغ بزنم اره میش ...

مگ ۴_۵تومن رو واسه من خرج میکنه؟ اون لباس ک واسشون میمونه

خب نیادچنین شخصی نیاد عروسیبخدا اگ واسه بقیه هم مهم باشه

خب عزیزم دعوت نکنید منم همینو میگم

کسی و دعوت کنید که با کادو و بی کادو عاشقش هستید مثل خواهر و مادر و برادر و چه میدونم خاله و عمه و اینا جشن تون کوچیک میشه ولی حداقل خوشحالید و تو قشنگ ترین شب زندگیتون دستتون به جیب مردم نیست

بنظرم شما فقط برای کادو مهمون دعوت میکنید که اینطوری فکر میکنید

ورودی و هزینه ها جانبی اصلا ب کناااار

دقیقا اونارم بخوای حساب کنی حداقل نفری یه تومن برای صاحب مجلس بدبخت آب میخوره هر کی که شعور داره حداقل پول غذاشو میده که اول زندگی به اون بدبختا فشار میاد خیریه که باز نکردن اینا بیان مفت خوری و خودشونو زرنگ فرض کنن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
ببخشیدا اینم در نظر بگیر چ غذای بی کیفیتی میدندیگه عروسی رفتیم دیدیم دیگه

اون عروسی ک غذا بی کیفیت میدن پرسی ۳۰۰ تومنیه 

خب پول نداره نیاد عزیزمنما وقتی دعوت می‌کنیم از طرف می‌پرسیم میای حتما یا ن؟؟ اگ گفت آره هزینه میکنی ...

خب اگه اینجوربه همه بشینن تو خونه هاشون کسی عروسی و تولد و ... نره

ما که همچین رسمی نداریم هرچی هست از روی خوشی و خوشگذرونیه اگرم دستشون خالی باشه کلا عروسی نمیگیرن

من که خرج یه هفته پیش عروسیمون رو بهت گفتم دیگه خبر از شامایی که طرف شما میدن ندارم...ما فقط یه پرس ...

این واسه ما عروسی نیس، مهمونیه