2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 8287 بازدید | 512 پست
زنبامرام کدومه از کجا میشه تاپیک خوند؟

صفحه ۱۵ لینک گذاشتم

نمیخوام تگش کنم اینجا 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

کسی که پول نداره عروسی نگیره 

یعنی چی که کاسه گدایی میگیرید دستتون کادو جمع میکنید؟

همین که افتخار میدن میان عروسیتون که تنها و بی کس نباشید کافیه 

واقعا زشته چشمتون دنبال پول و کادوی بقیه ست واقعا خجالتم خوب چیزیه. معامله ست مگه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا یه جوری دروغ میگن که خودشونم باور میکنن 🤣

وای 😂😂😂🐒

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
بحث اینه میری عروسیشون ک ۷ تا خواهر برادرن برا همشون جبران میکنی با توجه به هزینه ای ک کردن ک ی وقت ...

خب اونا بازم عروسیشون میشه اونجا برو از کمتر اوناهم کمتر بده منظورم اینه چرخه اش ادامه داره اینقدر کمتر بدین تا جبران خسارت بشه

حرف و حدیثی هم که میزنن واگذار خدا کنید 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
کسی که پول نداره عروسی نگیره یعنی چی که کاسه گدایی میگیرید دستتون کادو جمع میکنید؟همین که افتخار مید ...

متعادل

نه اینطرف کم بده اونقدر 

نه اونطرف انتظار بالا داشته باشد 

بعدهم میزبان مارو قابل دونسته تو مهمونی ش دعوت کرده 

بحث اینه میری عروسیشون ک ۷ تا خواهر برادرن برا همشون جبران میکنی با توجه به هزینه ای ک کردن ک ی وقت ...

حالا جالبه من بخاطر همین چیزا عروسی نگرفتم یکی اینکه توقعم میشد همونی که بردیم و پس بیارن مطمئن بودم گدا صفت تر از اونن که بیارن یکی دیگه اینکه نمیخواستم تو بهترین روز زندگیم ریخت نحسشونو بببینم با حسادتشون گند بزنن تو بهترین روزم و گفتمم انتظار از کسی برای کادو ندارم ولی اینقدر میخواستن جبران کنن فکر کن بعد یک سال و دوسال و سه سال پیگیری که بیا خونه ی مامان دلمون برات تنگ شده بزور میرفتم چون خودم کسیشون رو خونم راه نمیدم بعد ببین برام استکان انگشتی قدیمی آورده بود تو جعبه ی لوازم یدکی ،یکی دیگه ورداشته بود یه ظرف سرو آورده بود رنگ پریده ببین من واقعا انتظار کادو نداشتم انتظار کادوی دست دومم نداشتم همرو همونجا دادم مامانم گفتم مامان بده به کسی من وسیله های اینارو خونه نمیبرم معلوم نیست اصلا با نیتی گرفته باشن

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
وای اونجا که برای سگ نگهبان گرفتن برا ویلاشون از کاربرا نظر خواهی میکرد🤣🤣

اخجون تا شب تفریحم به راهه میرم تاپیکاشو میخونم میخندم🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

چقدر بعضی نظرت عجیب و به دور از عقل بود 

کسی که نداره خب نره عروسی. هدیه دادن به عروس داماد از قدیم بوده برای کمک بهشون  اگر بدی یا بعدا بهت میدن یا قبلا دادی دارن جبران میکنن اگر ندادی هم که حق دارن ندن.

اینایی که میگن عروس و داماد برای خودشون ججشن میگرن پس ما میریم میخوریم و هیچی هم نمیدیم فرهنگ ندارن

میوه شیزنی  شام برای هرنفر حداقل هشت صد نه صد تومن در میاد . هدیه دادن کار پسندیده ای هست ولی تو این موقعیت ندادنش بی انصافی هست . اگر طرف دعتوون نکنه بعدا گله میکنید مارو دعوت نکرد بکنه هم که نمیدید ظلمه. اگر قراره ندید الاع بدید که نمیتویند برید یا اصلا تشریف نبرید 

نهایتا دیگه دونفری با همسر برید 

یکی دلش میخواد عروسی بگیره اصلا مجبور هم هست بعضی هارو دعوت کنه چون بعدا گله پیش میاد باید بگید میتونست نگیره؟ شما میتونید نرید خب!

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

متعادلنه اینطرف کم بده اونقدر نه اونطرف انتظار بالا داشته باشد بعدهم میزبان مارو قابل دونسته تو مهمو ...

افرین دقیقا اون عروس داماد احترام گذاشتن دعوت کردن تو اونشب مهم کنارشون باشید براتون درک دیدن ته بی انصافی بود نطر بعضی کاربرها

افرین دقیقا اون عروس داماد احترام گذاشتن دعوت کردن تو اونشب مهم کنارشون باشید براتون درک دیدن ته بی ...

والا به نظرم احترام گذاشتن دعوت کردن 

متقابلا طرف دیگه هم احترام میذاره میره

منتی نیس

وقتی میگن اره ازروی ادبه چون فک میکنن فقط وجودشون مهمه نمیدونن چشمتون ب دستشه ک چقد باید کادوبده تاش ...

کسی که برای عروسی اومدن به خودش میرسه بخاطر دیده شدن خودش هست منتی سر کسی نیست.

والا به نظرم احترام گذاشتن دعوت کردن متقابلا طرف دیگه هم احترام میذاره میرهمنتی نیس

اره خب ادم نمیتونه بیاد فامیل رو گلچین کنه بعد همینا حرف در میارن مارو ادم حساب نکردن دعوت نکردن خب وقتی احترام ممیذاره دعوت میکنه بی فرهنگ نباشید که یه خانواده پنج شش نفره یک میلیون میارن.

من خودم دنبال تالار میکردم قیمت هارو هم دارم مییبینم یه ن.شیدنی سی هزرتومن غذا پرسی سیصد هزارتومن ماست و سالاد و مخلفات هم صد تومن میشه 

میوه و شیرینی هم به کنار