2777
2789
عنوان

امروز تو اتوبوس بودم ی پسره اونور

83 بازدید | 8 پست

ی پسره اونور ۱۵ سال اینا داشت

حالا منننن ۱۹ سال سن دارم لعنت ب بیبی فیسی ک کمتر میخورم

داشتم مقنعه امو درست میکردم چشم ی صحنه رو ب رو رو دید 

پسره چشمک زد اخم کردم هرهر خندید

هی میومد جلو بعد من بیرونو از پنجره نگاه میکردم باز بدون اینکه نگاه کنم کلشو خم میکرد میدید

از اول تا آخر داشت منو نگاه میکرد 

ینی انقد خنده دار بین اون همه مرد کلشو خم کرده بود منو میدید😂😂😂

الان یادم اومد خندم گرفتههههه😂😂

خب  هرجورم حساب کنم باز کم کمش ب من ۱۷ میخورد😅😂

نمیدونم چرا نگاه میکرد😁

بنظر شما چرا نگاه میکرد بهم درحالیکه میدونست من ازش بزرگترم؟؟

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂

اسکل بوده ولش کن پسرا تو این سن از این کارا میکنن

😂😂😂

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچست دیگهجدی نگیرینیهو عاشق شدبعد پیاده شدن فارغ شد

😂😂😂

ما پسرا تو سن۱۵تا ۱۹سالگی خیییلی عجیبیممن خودم یادم میفته بدجور شرمنده میشم😁

چ جوری هستین ینی؟؟ یکم مثال میزنین😅

اینجا بگم میترکمامضاتون جالبهخندیدم

آها هرطور راحتین🙂