2777
2789
عنوان

شما به مادر شوهراتون زنگ میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 41 پست
قبلا زنگ میزدم دیدم خیلی انگار پرو میشن ومیخواداز جیک وپوک زندگیت باخبر بشه و برا زندگیت تصمیم بگیره ...

بهترین کارو کردید دقیقا منم از همبن میترسم که تو زندگیم دخالت کنن چون همینجوریشم رو شوهرم تسلط دارن و هر کاری که بگن انجام میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا هفته ای یبار زنگ‌میزدم‌بعداً دیدم اصلا انگار فرقی براش نداره و فقط با جاری کوچیکم‌راحته و پیگیر اونه.یه روز خبری ازش نباشه بهش زنگ میزنه.

منم کم کم این تعداد زنگ زدن رو کم کردم و الآن فقط وقتی کاری باشه زنگ میزنم.

خوب منم چون اخلاقم کلا همینه نیگم بذار به واقعیت من عادت کنن نه اینکه یه جوری باشم تبدبل بشه به وظیف ...

هرکاری که فکر می کنی درست همون انجام بده  چون غیراین باشه به مرور فقط خودت داغون می کنی

معاشرتی باش ولی اگه جاری یا خواهر شوهر مجرد داری لزومی نداره بیشتر از اونا تو کارای خونه کمکش کنی

جاری که فعلا ندارم اما دختر متاهل داره یه کوچه فاصله داره که بیشتر مادره کار براش انجام میده تا اون برای مادر دخترای مجردشم رفتن یه اسنان دیگه یر کار در صودای که اگه مادرشون براشون مهم بود نمیرفتن منم میگم من قرار نیست جور دختر و پسرای اونو بکسم پس چرا بچه های مجردش مسئولیت قبول نمیکنن

مادر شوهرم هر یه روز درمیون یا اون زنگ میزنه یا من 

مادرم هم همینطور اکثرا هر روز خودش زنگ میزنه اگر  نزنه دو روز بعد بهش زنگ میزنم  

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
وای منم دقیقاااااا مث خودتممنکه الان نامزدم واقعا حوصله ندارم مث هفت‌پشت غریبه ها باهاشون رفتار میکن ...

من به دوری و دوستی بشدت معتقدم چون سبک زندگی درهم برهم پر حاشیه رو تو خانواده خودمون تجربه کردم

من به دوری و دوستی بشدت معتقدم چون سبک زندگی درهم برهم پر حاشیه رو تو خانواده خودمون تجربه کردم

اره خودمم واقعا موافقش هستم دوست ندارم از الان خودمو وارد جمع هاشون کنم اونقدر

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}