2777
2789

مثلا به هر کی بهمون زنگ بزنه

آخرین حرفمون این هست که قربونت برم 

آیا واقعا ما دوست داریم قربونش بریم؟ 

😐😐😐😐

یا به همه میگیم عزیزم 

الان ما برای چی به دختر خاله همسایه عمه خانوم 

باید بگیم عزیزم 

آیا اون عزیز ما هست؟ 😐😐😐😐

فک کنید من با یه نفر حرف میزدم از من متنفر بود 

به هیچ عنوان حال خوب من رو نمی‌خواست 

بعد آخر حرفش به من میگفت موفق باشی موید باشی 

بعد من اینجوری بودم که تو واقعا موفقیت من برات مهمه 😂

واقعا استفاده های اینجوری از کلمات باعث میشه 

کلمه ها ارزش اصلی خودشونو از دست بدن 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استفاده اینجور کلمات باعث میشه اون حس پدر کشتگی ک نسبت هم دارید کمتر بشه و محبت ریشه بدوونه . دوست د ...

نه ولی هیچی نگه بهتره 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من به کسی که اونقدری دوسش نداشته باشم که بخوام برا شادی یا سلامتیش کاری کنم قربونت برم رو نمیگم

کلا بلد نیستم تظاهر کنم از کسی خوشم نیاد قشننننگ از رفتارم مشخصه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

منم حرف قشنگ دوست دارم🥰اما طرف داره تو دلش فحش میده ترجیح میدم محترماانه باهام حرف بزنه تا قربون صد ...

آفرین 

همین عالیههه

حالا کلماتی که وایب مثبت داره مثل عزیزم و موفق باشی و این چیزا چه الکی چه راستش استفاده ازش خوبه چه واسه خود ادم چه طرف مقابل

ولی من خود تحقیر کنی رو دوست ندارم 

ببخشید الکی گفتن اول جملات ، یا قربونت برم ، مزاحم نمیشم 

خیلی وقته واسه کسی استفاده نکردم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)