2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 102 پست
هعییی🥺🥺🥺الهی بمیرم براتعزیزم خدابهت آرامش وسلامتیبده 🫂💔منم ۱۲هفته سقط کردم هنوز روح وروانم بهم ...

خدا نکنه عزیزم ...الهی بچه اولت بوده سقط کردی ؟

خدا باید منو بکشه از این جهنم راحت شم بخدا تحمل هیچی ندارم دیگه فقط میگم خودمو بکوشم نگاه دخترم میکنم میگم اینم مث خودم بی مادر میشه 

هیییی از کدوم درد بگم

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
خدا نکنه عزیزم ...الهی بچه اولت بوده سقط کردی ؟خدا باید منو بکشه از این جهنم راحت شم بخدا تحمل هیچی ...

اره عزیزم ازبس خودخواه بودش

ازشب عروسی جلوگیری نکرد

وسریع باردارشدم یه شب گیرداد اینوبخوراونونخور منم

عصبی شدم جیغ زدم بلندشدبا

مشتولگد افتادبجونم گفتم میخام سقطش کنم هنوزقلبش

تشکیل نشده بعدقول داد تکرارنکنه منم گفتم بایدحق طلاق بهم بدی که دیگه نزنیم 

خب قبول کردو بعدشم متوجه

شدیم دوقلو باردارم خب خیلی

مریض بودم تواون ۱۲هفته وزن

کم کردم و......ولی خب خیلی

دوسشون داشتم .روزیکه ۱۲هفتم تموم شده بود حالم بد

شدوسقط شدن وکورتاژو......

منم فقط دلم به جنینام خوش

بود چون هیشگیا تواین دنیا

ندارم ولی خب نشدبمونن

خداالهی نجاتت بده خودتو دخترنازتو عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم ازبس خودخواه بودشازشب عروسی جلوگیری نکردوسریع باردارشدم یه شب گیرداد اینوبخوراونونخور منمع ...

وایی چقدر بد😔

انشاالله که دوباره باردار میشی گلم دعات میکنم 

امیدوارم زندگی توام بهتر بشه ارامش داشته باشی✨❤️

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
اسی جون سر چی زده شمارو

میدونی قصش طولانیه سره غذا دیدم غذارو خورده بهش گفتم چرا خوردی من آدم نیستم هیچی از صبح نخوردم قسمت ته دیگذاشتی برام   واسه همون بحثمون شد بهم گفت دختره عقب مونده و اسکول منم خیلی بهم ریختم رفتم اتاق باهاش صحبت نکردم توقع داشت باهاش حرف بزنم 

سر چی شمارو میزنه

میگه تو اخلاقت بده میگه لجبازی و کوتاه نمیای منم قبول دارم لجبازم اما ایندفعه هیچیش نگفتم سکوت کردم و قهر کردم گفت بیا بریم بیرون من گفتم نمیام به خدا این منو زد