2777
2789
عنوان

خوشبحال هر کسی که به موقع و با یه آدم مناسب ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست
آره اینجا اکثرا از روستا و سهرستان های خیلی داغونن اینایی که کم سن ازدواج کردنتو واقعیت اینطوری نیست

دقیقا یارو عجز و ناله از چندسال نازایی بعد میگم چندسالته میگه ۱۹ میگم اخه بچه تو مگه تخمدون داشتی چندسال پیش ک اقدام بودی برگشته میگه تو روستا ما اینجوریه خو بمن میگن اجاق کور فک کن من تو سن تازه مستقل شده بودم دانشگاه شهر دیگه رفتم و اولین دوس پسر بعد دوسالم اولین سفر خارجمو رفتم یه مدت بعد اولین شغل و اولین درامد بعدم سفر و کلی تفریح دیگه اونوقت اونا تو روستا هی میزاییدن

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم الان زمونه ای شده که باید تور دستت بگیری شوهر تور کنی 

شما تو دوست و اشنا بسپار 

معرف اگه داری اطرافت که مثلا دختر پسر معرفی میکنن بهم 

یا اصلا تو محل کارت و درو بیرون اگه از کسی خوشت میاد مخشو بزن

ایشالا که بزودی یه ازدواج عالی کنی که بگی خداروشکر که تا الان نشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۲ سالمه و ازدواج نکردمقبلا گاهی نگران و ناراحت میشدم الان اصلاحالا ازدواج تو سن پایین مگه خوبه ا ...

آخه من نیاز به مستقل شدن دارم هر روز با خانواده چالش دارم دوس دارم جدا زندگی کنم همدم داشته باشم 

من واقعا دیگه نمیتونم 

انقدر گفتن کاش ازدواج کنی ایشالا از خودم بدم میاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب وارد رابطه شو حتما نشستی از دور نگا کردی دیگه وارد رابطه شو بزار حستون دو طرفه باشه

گاهب هرکار میکنیم به  چشم یک پسر نمیایم ک بخایم وارد رابطه بشیم 

راحتتر بخام تحلیل کنم باید بگم 

حتی رل زدنم قسمت نمیشه

آخه من نیاز به مستقل شدن دارم هر روز با خانواده چالش دارم دوس دارم جدا زندگی کنم همدم داشته باشم من ...

بعد فکر کردی الان اردواج کنی همه این مشکلاتت حل میشه

ازدواج اصلا به مستقل شدن ربطی نداره

اگر طرفت خوب نباشه همین داستان ها رو اونجا داری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
از منی که ۲۷ سالمه و یک بچه ۸ ساله دارم و با آدمایی مثل خودم در ارتباط بودم ازدواج تو این سن کم فاج ...

موقعش دیگه نیومد😪😪

به خدا بهترین سن ازدواج کردی 

الان من تا بچه دار شم چند سال میره رو سنم و حداقل ۳۰ به بالا با بچم اختلاف سنی دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب وارد رابطه شو حتما نشستی از دور نگا کردی دیگه وارد رابطه شو بزار حستون دو طرفه باشه

من که نمیشد پیشنهاد بدم 🥲 ولی تلاشمو کردم نشد

حسرت اونم موند رو دلم 🥲🫠

موقعش دیگه نیومد😪😪به خدا بهترین سن ازدواج کردی الان من تا بچه دار شم چند سال میره رو سنم و حداقل ۳ ...

خب اختلاف سنی داشته باشی چه اتفاقی میفته؟!

من حاضرم اختلاف سنی داشته باشم ولی بچه ام تو رفاه بزرگ بشه نه تو فقر فقط چون خواستم اختلاف سنمون کم باشه 

بیخیال بابا 

منم نگرانم ۲۵ سالهمه...چشم روهم بزلرم میشم ۳۰

منم همینجوری بودم چشم رو هم گذاشتم دیدم داره ۳۰ سالم میشه 

یعنی روزی نیست استرس آینده رو نداشته باشم

عزیزم الان زمونه ای شده که باید تور دستت بگیری شوهر تور کنی شما تو دوست و اشنا بسپار معرف اگه داری ا ...

متاسفانه اصلا معرف نیست اطرافم ، پارسال یه پسر منو تو عقد خالم دیده بود آشنای شوهر خالم بود بهش گفته بود بعد خالم از حسادت گفته بود قصد ازدواج نداره و یک سال بعد به من خبر رسید

تازگی تو محل کارم دو تا خواستگار داشتم از نظر مالی اوکی بودن ولی ظاهری اصلااا 

ولی یه همکار دیگه دارم از نظر رتبه کاری از من کمتره همسن هم هستیم و ظاهرمم بهتره ولی تازگی یه موقعیت خوب و خوش قیافه براش امده واقعا از خدا ناراحتم پس من چی😭

خودمم خیلی بی دست و پا و بی زبونم اصلا نمیتونم کسی رو تور کنم منتظرم کسی بیاد سمتم

متاسفانه اصلا معرف نیست اطرافم ، پارسال یه پسر منو تو عقد خالم دیده بود آشنای شوهر خالم بود بهش گفته ...

قربونت برم عزیزم 

خب خودتو تغییر بده عزیزم 

نسل ماها متاسفانه بد بار اومدیم اینچیزا رو بد میدونیم 

اما الان اگه اطرافتونو نگاه کنین میبینی اکثر ازدواجا از طریق دوستیه 

معرفم بگرد پیدا کن از اطرافیانت بپرس 

تو جامعه باش برو کافه رستوران دوستای جدید پیدا کن بخودت برس خیلی مهمه

تو جمعای جدید قراربگیر 

با ادمای جدید اشنا شو 

دایره ارتباطاتتو گسترش بده 

خب عشقم چار نفر باید ببیننت که خوششون بیاد منم بخدا مثل خودتم اما الان فهمیدم خب وقتی جایی نمیرم کی منو میبینه 

با مردم خوش و بش کن مهربون باش با درو همسایه شاید معرفیت کردن

انتظار داری از آسمون بیفته 

خب خودتم باید تلاش کنی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
انتظار داری از آسمون بیفته خب خودتم باید تلاش کنی

دختر باید چه تلاشی بکنه ؟

من تو اجتماعم تا حد خودمم به خودم میرسم 

نمیشه که به زور دست پسر مردمو بگیرم بگم بیا با من 🥲

پسرا باید مشتاق باشن 

دختر باید چه تلاشی بکنه ؟من تو اجتماعم تا حد خودمم به خودم میرسم نمیشه که به زور دست پسر مردمو بگیرم ...

فکر کردی زمان قدیمه که خواستگار سنتی باشی یا یه پسر با یه نکاه یه دل نه صد دل عاشق بشه؟ 

بله که تلاش میکرد ارتباط عمومی قوی ...اینکه با پسر چطوری ارتباط بگیری چه جوری خودتو مشتاقش نشون بدی 

چه جوری تیپ بزنی 

تو چه جمع های بری که پسرها باشن

بلدی میخواد بلهههههه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞