2777
2789
عنوان

شوهر لاشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 45 پست
وایییییی😳😳😳دختر مردم به استارت‌ گرفتههههه😳😳😳بزن تو دهنشششش‌ عااا‌خرج خودش کنه بعد تو هیچیکلفت ...

الان بهش میگم داشتم ازمایشت میکردم.

میدونم چی میگ.

میخاد بگه نمیپوشم

یا اموالی داشتم ک بزنم بنامت ولی پشیمونم کردی یا اینکه خودمو میکشم. مثل همیشه حرفاش همینه

الان بهش میگم داشتم ازمایشت میکردم.میدونم چی میگ.میخاد بگه نمیپوشم یا اموالی داشتم ک بزنم بنامت ولی ...

اگر لباسای اسپورت میخره ،الان دیگه لباس زنونه مردونه تفکیکی نیست برا اسپورت بردار خودت بپوششون ،کثیفشون کن سوراخشون کن تا حالش جا بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بهش میگم داشتم ازمایشت میکردم.میدونم چی میگ.میخاد بگه نمیپوشم یا اموالی داشتم ک بزنم بنامت ولی ...

گول حرفاشو نخور تروخداااا‌...هم بگو آره...من زن به خودم و سلامتیم‌ نرسممم‌ اونم از پول خودم و حق خودم که جنابعالی‌ نو و شیک بگردییی‌....آخه دختررر فردا دو روز دیگه از مریضی بیوفتی گوشه خونه..مطمئن باش ده تا عیب می زاره روت می فرسته خونه پدرت‌...الانم یا بع پدرت بگو یا فکر طلاق باش..این مطمئن باششش دوستت نداره و با یکی دیگست‌...عوض اینکه بره کار کنه به تو خرج کنه....اصلا براش مهم نیستی

آنقدر ساده نباشششششششششششش

میگ تو واس خواهرتو داری میپوشی. من از کی بگیرم.بعد ک خرید ک گفت مهم نبود بخرما. گفتم پس من نمیام چو ...

من بقیه تاپیکاتم نگاه کردم، شوهرت یا ازون مرداست ک خیلی خونسردو بی خیاله و همه چی ب ی ورشه. یا ک برا تو ارزش قائل نیس، هر دو موردم خیلی بده، توام فقط ب خودت برس و ب خودت اهمیت بده، هر چی اون برا خودش خرج میکنه تو دوبرابر برا خودت خرج کن

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
میگ تو واس خواهرتو داری میپوشی. من از کی بگیرم.بعد ک خرید ک گفت مهم نبود بخرما. گفتم پس من نمیام چو ...

واییییی😳😳😳😳😳بقران‌ دارم دیونه میشم با کلماتت‌...بگو شوهرمممم مگههه مردهه که من برم کهنه خواهرم بپوشمممم😳😳😳کونت پاره شه باید کاری کنی بخریییی😳😳

من بقیه تاپیکاتم نگاه کردم، شوهرت یا ازون مرداست ک خیلی خونسردو بی خیاله و همه چی ب ی ورشه. یا ک برا ...

الان بهش گقتم هرچی براخودت خرج کردی برای من هم خرج بکن منم میخوام این چیزارو.

گفت ۲۰ رو دیگه بهت میدم.

گفتم با چی.

میگه ماشینی ک با وامت خریدی تصادف کردم بیمه ی مقدا میده.

میدم بهت.

گفتم حرف بیخود نزن این پول افت قیمت ماشینمه. توجدا باید بهم پول بدی.

میگ مال تو ک نیست مال منه ماشین.

گفتم درسته  اسمته. ولی وام من بود قسطشم ک تونمیدی

الان بهش گقتم هرچی براخودت خرج کردی برای من هم خرج بکن منم میخوام این چیزارو.گفت ۲۰ رو دیگه بهت میدم ...

بگو باشه

شنبه برو محضر بزن بنامت‌

طلاهاتو نفروشهههه‌

سند خونه و ماشین هم ببر خونه پدرت بزار با فاکتور طلاهات

ببین‌ دهنشو سرویس کنبگو می خواد بره گدایی کنهدزدی کنهقرض کنهاز زیر سنگم شده‌..پول جور کنه...هم دندون ...

میگ بزو وام بگیر خونه اجاره کنیم ب اسم تو.

گفتم مثل ماشین میخای گولم بزنی .

گفت وام ازدواجتو بگیر براخودت ماشین بخر  من قسطشو میدم.

نگو ک زده ب اسم خودش بعد بمن میگ تو قسط بده.

گفتم از کجا بدم قرار بود تو بدی.

میگ نمیتونم وام خودته.

گفتم چرا هرروز حرفت عوض میشه؟

انگار با کسی هست

بگو باشهشنبه برو محضر بزن بنامت‌طلاهاتو نفروشهههه‌سند خونه و ماشین هم ببر خونه پدرت بزار با فاکتور ط ...

چیو بزنه بنامم ماشینو؟؟

گفت میخوای بزنم بنامت؟،

ولی منو نبرد .

طلاهای مجردیمو فروخت.پول توجیبی پدرمو برا خودش خرج کرد. گفتچیزی ندارم بهم بدم.

پس  لپتاپم مال تو.چند روزی خونمون گذاشت دلش نیومد گرفت برد  لپتاپشو.

فاکتور ها هم‌موقع فروش رفت.

شوهر گفتم‌نمیخام طلاق میخوام برو پی زندگیت.

واس خودش یخچال تیوی و کولر خرید وهزار بار گفتم باید تحویل زوجه بدی قید شده.نیاورد گفت از کجا طلاق بگیریم.

اعتماد ندارم.

من چ اعتمادی دارم هه

😳😳وااااروی چی‌...وظیفشههههه دختررر‌اینجور پس باید بگم خود کرده را تدبیر نیست

میکم ۶ سال منو تولدت داری زجر دارین میدی منو. پس نصف خونتو بزن بنامم .

گفت ن نمیشناسمت