2777
2789
عنوان

بستن بخت واقعیت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه واقعا خیلی وقته کسی پیشنهاد نداده عجیبه

خب عزیزم دیگ هرکسی ی فابریک چند ساله داره

من ۳ تا دختر عمه دارم سه تاشون رفتن پیش دعا نویس گفته بختتون بسته اس

کی حوصله داره بره بخت یکی دیگ رو ببنده هرچند ک من ب این چرندیات اعتقاد ندارم 

طرفند دعا نویس هاست بعدش میگن فلان قدر بده بختتو باز کنم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

چجوریه

درخواست بده بگم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
چی بخونم خب چه سوره ای

سوره بقره و سوره جن که خیلی موثره ولی در کنار هر روز خوندن اینا روزی یک جز هم قرآن بخون. از اول تا آخر قرآن رو سعی کن تو یک ماه بخونی. نمازم که ان شاالله بخونی دیگه چون خود نماز هم باطل سحره

نمیدونم والا شاید بضیا بیکارن میرن میبندن دیگ🫤

خب جریان چیه ک هر دختری میره پیش دعا نویس بختش بسته اس😂

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خودتون خوبه زندگیتون؟

اره ولا زندگیم ارامش داره همین برام کافیه شوهر خوب سالم بچه سالم دیگه از خدا چی میخوام

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
خداروشکر چطوری میفهمید دعا داره زندگی ها

موکل دارم 

من میترسم

😂نترس عزیزم