2777
2789
عنوان

تا حالا شده مادر پدرتون بین شما و خواهر برادراتون فرق بزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 132 پست
عزیزم چرا قرص میخوری شاید اشتباه می کنی مثلا کاراش چه جوریه

مثلا صفحه های اول دوم یه تاپیک زدم اونو بخون گلم این یه نمونشه اصلا انگار تحقیر میشم حتی بخوام بگم اینجا 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی یه بار پسر همین خواهرم که فرق میزاره می‌خوابیدخواهر خودش هم بود  مادرم به من گفت پاشو جاشو بنداز منم تا پاشم خوابید مادرم آورد چادر انداخت زیر پسر خواهرم که بخوابه گفتم اونو ننداز تو خواب غلت میخوره میپیچونه دور گردنش خطرناکه برگشت گفت به تو چه بزار بمیره یعنی اینقدر دوسشون داره که به خواهر خودش نگفت پاشو جای برادرت بنداز بخدا بچه خودم همینجوری جلو تلویزیون خوابیده بود

اخه کل روز میبینم رفتاراشو این حتی وانمودم نمیکنه که نه اقا در اون حدم نیست تورم دوست دارم که من بگذ ...

خب نکنه 

می‌دونم خیلی سخته من از تو بدترم ولی آدم مادر خودشو که نمیتونه دور بندازه سعی کن بپذیریش همون‌طور که هست مادر من در این حد هست که میگه تو رو فقط به این خاطر بدنیا آوردم که خواهرت تنها نباشه

عزیزم شرایط سنی و موقعیت مالی هر روز فرق داره شاید یک روزی پدر و مادرم به من بیشتر اهمیت بدن و یک رو ...

عزیزم باور کن حسادتی نیست من فقط حسرت میخورم چرا جای برادرم نیستم 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

بله

برادرم همیشه واسه مادرم تو حکم پیامبر بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همیشههه 

مثلا گوشت و قسمت های خوب غذا رو برای خواهر کوچیکترم و برادر بزرگترم میزاره 

برای اونا مخصوصا داداشم حجم غذای خیلی بیشتری میزاره 

اگر اونا غذا نخورن یا مریض بشن کلی ناراحت میشن و غصه میخورن ولی من نه 

قربون صدقه اونا میرن ولی من نه 

از اونا همیشه تعریف میکنند توی جمع ولی فقط بد من رو تو جمع میگن

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
خواهرم بزرگترها و ۱۴ساله پیش مامان اینا زندگی می‌کنهاما مسئولیت زندگی مامانم با منه...از اول هم بی ت ...

نه ربطی به توجه واحساس نداره البته بعضی وقتها.من خودم دیدم به بچه ای علاقه بیشتر نشون دادن که اون بچه اصلا محلشون نمیداده.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

همیشههه مثلا گوشت و قسمت های خوب غذا رو برای خواهر کوچیکترم و برادر بزرگترم میزاره برای اونا مخصوصا ...

اگر اونا کاری کنند همش تشکر میکنن و قدر میدونن ولی من صبح تا شب عین به ربات کار میکنم براشون حتی بیشتر کارای مردونه دریغ از یه دستت درد نکنه!

برای اونا مرتب لباس و خوراکی میخرن برای من دریغ از یه ادامس یا جوراب :)

همیشه باید وضع جوری باشه که اون دوتا دوست دارن اگر غذا اون دوتا دوست نداشته باشن کسی حق درست کردنش رو تو خونه نداره ولی اگه من دوست نداشته باشم بازم درست میکنن بخاطر اونا به منم میگن کوفت بخور !

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
دلیل خاصی داره این علاقه یا دست خودتون نیست

خب ببین این اولی از بچگی بازیگوش بود تا الان اذیت مون میکنه ولی دومی نه اصلا آزاری نداره هیچ وقت تفاوت بیخودی نیست 

نه ربطی به توجه واحساس نداره البته بعضی وقتها.من خودم دیدم به بچه ای علاقه بیشتر نشون دادن که اون بچ ...

دقیقا همینطوره 

نمیدونم چرا هرچی بچه زبون دراز تر و پرو تر و بی محل تر باشه بیشتر عزیزه و دوستش دارن !

بعضی وقتا دلایلی داره

پدرا بچه ای  که شبیه خودشون یا یکی از نزدیکانشون باشه رو بیشتر  دوس دارن

بعضی پدرمادرا بچه ای که از یه لحاظ ضعیف تر باشه رو بیشتر دوس دارن و بعضیا برعکس

بعضیا تو بچگی در حق یه بچه کوتاهی کردند و حالا میخوان جبران کنن

بعضی بچه ها هم خودشون مهربون تر از بقیه بچه هان و باعث میشن پدر و مادر بیشتر دوستش داشته باشن

بعضی وقتا هم یه بچه ای که ذاتا قانع و حرف گوش کن باشه رو پدر و مادر نادیده می گیرن چون فکر می کنن این که راضیه بذار به اونایی که مدام غر میزنن برسیم

البته هیچ کدوم از اینا توجیه خوبی برای تبعیض قائل شدن نیست