مستمرام گند زدم میگه بخشنامه اومده اول مستمر رد کنند حتی اگر بیست هم بشی دیگه تغییر نمیکنه
قواعد فارسی و عربی بلد نیستم
ریاضیم ضعیف بوده همیشه
چند روز فقط کارم شده گریه
بنظرتون چقدر زمان میبره قواعد فارسی و عربی دهم انسانی؟😭
میترسم از استرس سکته کنم
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرت میتونم تو این یک هفته یکم درسامو جمع کنم؟خصوصا قواعد فارسی و عربی از استرس دارم میمیرم
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
یکم دیره ولی ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست همین الان برو شروع کن ....
همش میگم دیگه بدبخت شدم کاریش نمیشه کرد
مدیرم هم تهدید میکنه اگر نمرات پایین شد میفرستم از این مدرسه برید
دختر برو وقت برای جبران هست برو تا مثل من پشیمون نشدی برو بخون و به خدا توکل کن همه چی دست خداست
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
دختر برو وقت برای جبران هست برو تا مثل من پشیمون نشدی برو بخون و به خدا توکل کن همه چی دست خداست
برات صلوات فرستادم خدا کمکت کنه
برا منم دعا کنم بتونم از پسش بر بیام خیلی حالم بده حتی الان دارم گریه میکنم
برات صلوات فرستادم خدا کمکت کنهبرا منم دعا کنم بتونم از پسش بر بیام خیلی حالم بده حتی الان دارم گریه ...
منم همینم ولی من 12 تو 10 پس برو بخون برو میشه عزیزم میشه برای منم دعا کن از امسال خوب بخو.ن
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40