2777
2789

من خودم عاشق سبک خونه ایرانیم 

اینقدر این موضوع واسم مهمه که نگو ..

من دوست دارم خونه گرم و پر نور باشه 

همش سرامیک نباشه چون حالم از خونه های تاریک و دلگیر بد میشه 

اما الان عکس چند تا خونه خارج رو دیدم ، اکثرا خونه هاشون شبیه مطب های ایرانه ... دلگیر ، قدیمی و..

اما برعکس ایران سبک و سلیقه تو خونه و دکوراسیون عالیه و بی نظیر ....

آیا میشه مهاجرت کردبم اونجا خودمون خونه رو هرجوری بسازیم ، مثل ایران دکوراسیون کنیم؟

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

خارج ویلایی هاشون 🥲🥲

اسی فیل تر شکنت کار میکنه؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خارج ویلایی هاشون 🥲🥲اسی فیل تر شکنت کار میکنه؟؟

من تصور ترسناکی به ویلایی هاشون دارم ، مخصوصا اونایی که قدیمین😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

من چون خلوتی رو دوس دارم سبک خارجی رو دوس دارم

من برعکس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مدل خونه های ویلاییشون رو دوست دارم

من تصور ترسناکی به ویلایی هاشون دارم ، مخصوصا اونایی که قدیمین😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پولش که باشه هرکاری مبتونی کنی

خوب شاید باید به همون سبک ساخته بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چکاریه مهاجرت کنی همینجا بمون سبک خونه ات هم با جامعه ات یکی باشه

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
خب چکاریه مهاجرت کنی همینجا بمون سبک خونه ات هم با جامعه ات یکی باشه

مثل اینکه منظورمو خوب متوجه نشدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40