2777
2789

دو تا؟بنظرتون ست دستبند و گردنبند خوبه، نیم ست یا فقط یه دستبند؟اگه مدل خاصی هم مد نظرتون هست لطفا بگید

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
میرم طلا فروشی ، هر چی که به چشمم قشنگ باشه میخرم

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرویس تنیسی هم میشه 100 تومن بود

ممنون اتفاقا نازم هست منتها برا استفاده دائم میخوام،سرویسو همیشه نمیشه استفاده کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما با این پول حدودا ۱۸ گرم طلا میتونی بخری

من باشم اگه یه زنجیر هرینگبون ۴۰ سانت میخرم که حدودا ۹ گرم هست پهنای خوبش

یه دستبندم میخرم حدودا ۹ گرم

یااا هم دوتا دستبند میخرم که به هم میان باهم میندازم

شما با این پول حدودا ۱۸ گرم طلا میتونی بخریمن باشم اگه یه زنجیر هرینگبون ۴۰ سانت میخرم که حدودا ۹ گر ...

هرینگبون اجرت بالاس

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
شما با این پول حدودا ۱۸ گرم طلا میتونی بخریمن باشم اگه یه زنجیر هرینگبون ۴۰ سانت میخرم که حدودا ۹ گر ...

ممنون عزیزم.هرینگبون تا حالا نداشتم ظاهرشو دوست دارم فقط مقاومتش خوبه؟هردوتا پیشنهادت خیلی خوبه لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرینگبون اجرت بالاس

کدوم مدل اجرتش پایین تره عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نهپیج فرزاد طلا بزن تو اینستا.مغازش پیروزیهاشتباه نکنم هرینگبونارو کلا با ۱۱ درصد میزنهکلا اجرت مناس ...

میبینم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم مدل اجرتش پایین تره عزیزم؟

باید بری از نزدیک ببینی. البته من مشهدم، هرینگبون و والتر اجرت بالان

بنظرم چون الان طلا خیلی گرونه، مستعمل بگیر که لااقل اجرت ندی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!