2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری

موکل دارم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
میشه اینجا صبحت نکنیم درخاست بدید بله

میشه شما درخواست بدید لطفا 

من درخواست دادم ارسال نشد

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
یه پیرزن با سواد پنج ابتدایی گرفتن چهار خونه داشته 🙆🏻‍♀️😐

چی؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

فقط سوره ی بقره بذار پخش بشه توخونه وچهارگوشه ی خونه سرکه و اب نمک بریز یکوچولو  روزای اول خوابای بدمیبینی و بعدش تاثیرشو میبینی 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
فقط سوره ی بقره بذار پخش بشه توخونه وچهارگوشه ی خونه سرکه و اب نمک بریز یکوچولو روزای اول خوابای بد ...

باطل میشه؟

دروغ میگهاسکلت کرده بهت می‌خنده

منم تا سه سال گذشته خیلی افسرده بودم خیلی هم قوه تخیلمم بالاست میشستم پای حرفاش 

الانم تویه مدرسه ایم دیگه وقتی ازین حرفا بهم میزنه خیلی محل به حرفاش نمیدم اما وقتی هم میبینمش حالم یجوری میشه 

چیکار کنم؟