2777
2789
عنوان

شما جای من بودین با همچین خواهر شوهری چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
به شوهرت منطقی بگو بعد وقتی عکس از دوستش فرستاد از طرف شوهرت پیام بده زیر همون عکس بنویس خوشن نمیاد ...

نه گلم عکس نمیفرسته واسش

از تو گوشی خودش نشون میده

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
هیچی نمیگه متاسفانههی اونم کارشو تکرار میکنه

به شوهرت بگو حساسی غیرتی میشی بهش بگو نگی خودم میگم اگه نگفت هر وقت شروع کرد به تعریف کردن یا نشون دادن عکس بگو چرا باید قیافه دختر مردم یا کاراش برای شوهرم مهم باشه؟ بنظرت داداشتو چی دیدی؟ 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم برونگراییه و موضوع جالبی برای حرف زدن با داداشش نداره به خودت نگیر این اگه قصدی داشت قبل از تو ب ...

نه اخه هر روز پیام میده ب همسرم

همیشه ها

حالا یکی دوبار شاید پیش بیاد ک موضوعی واسه گفتن نداره نه دیگه همیشه 

اینجا شوهرت چرا واکنش نشون نمیدهشوهرت نباید اجازه بده به شوهرت اعتراض کنخواهر شوهرت که اتفاقا واکنش ...

اره باید بهش بگم ولی خب چطوری؟

ببین عزیزم به قول خودت کار همیششه اگه شوهرت میخواست کاری کنه یا توجهش جلب بشه زودتر میشد اون میخواد ...

قبلا حساس نبودم الان تازگیا خیلی حساس شدم

نه شوهرم هیچی بهش نمیگم مث گاو نگاش میکنه

به شوهرت بگو حساسی غیرتی میشی بهش بگو نگی خودم میگم اگه نگفت هر وقت شروع کرد به تعریف کردن یا نشون د ...

اره باید با شوهرم حرف بزنم و بگم

حتما هم میگم اگه داداشم بیاد همیشه عکس دوستشو نشونم بده و ازش تعریف کنه و همیشه موضوع ما این باشه تو چیکار میکنی

من بودم اسم دوسته می اومد اخم می کرد .دفعه بعد که نشون داد جدی و با صدای رسا بگو چند بار کار زشتت و ندیده گرفتم دوباره می خواهی تکرار کنی.بعدشم بگو دوست تو و دماغش موضوع مناسب حرف زدن با خواهرته نه داداشت

من بودم اسم دوسته می اومد اخم می کرد .دفعه بعد که نشون داد جدی و با صدای رسا بگو چند بار کار زشتت و ...

بخدا ایقد ادمای پرو و پر ادعایی هستن ک حد نداره

انگار فقط همینا داداش دارن بقیه ندارن