2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما همان فراموش شدگانی هستیم که حتی ز لیست بندگان خدا هم خارجیم،ما را چه به محبوبیت نزد خدا

چه حرفیه این واقعا بدم‌امد 

خدا خودش در حدیث قدسی گفته من همیشه منتظر بندگانم هستم که بیام طرف من خدا بندگانش را فراموش نمیکنه ماییم که فراموش میکنم خدا رو

چه حرفیه این واقعا بدم‌امد خدا خودش در حدیث قدسی گفته من همیشه منتظر بندگانم هستم که بیام طرف من خدا ...

به بزرگی خدا اعتقاد دارم.به وجودش...

اما خیلی وقته منو نمیبینه دیگه...نمیگم مقصر خداست اما خب در جواب اون همه دعا و اشک و گریه نه تنها براورده نشد دعاهام بلکه اوضاع خیلی بدتر شد...

به بزرگی خدا اعتقاد دارم.به وجودش...اما خیلی وقته منو نمیبینه دیگه...نمیگم مقصر خداست اما خب در جواب ...

گریه و  التماس فرکانس منفی داره 

و میگن نیروی ضعیفیه  و خدا خواستار نشاط و سلامتی و ...

سعی کن وقتی دعا میکنی قبلش بخاطر داشته هات شکر گذاری کنی و وقتی هم اروم بودی دعا کن قطعااااا سریع نتیجه میبینی

عشــــAــــق🔗♥️