2777
2789
عنوان

شغلتون تحصیلات درامد ماهیانتون خرج ماهیانتون

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست
لیسانس روانشناسی دارم، کلینیک ترک اعتیاد به عنوان مددکار مشغولم، کارمون به صورت پاره وقته، حقوقمون ۶ ...

۷تومن میگیرم از ۱۰صب تا عصر هر روز غیر جمعه ها و تعطیلات رسمی

فوق لیسانس کشاورزی از یکی از دانشگاه های سراسری و عالی دارم... آما بیکارم.....

خیلی تو فکرم یه کاری راه بندازم ولی هیچی ب ذهنم نمیرسه....کار مرتبط هم بخوام برم باید برم خارج از شهر ک امنیتش برای یه خانم پایین هست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷تومن میگیرم از ۱۰صب تا عصر هر روز غیر جمعه ها و تعطیلات رسمی

سخته خدایی 

تو پست بانک و دفتر پیشخوان بگردی کار پیدا میکنی ها، چون مدرکت برای کامپیوتره

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒

فوق لیسانس کشاورزی از یکی از دانشگاه های سراسری و عالی دارم... آما بیکارم.....خیلی تو فکرم یه کاری ر ...

واقعا من بخاطر این چیزا نمیخام ادامه تحصیل بدم☹️ یعنی راهی که انتخاب کردم خوبه؟؟؟۱ساله کار میکنم میخام البته از کار بیام بیرون یه جای دیگه کار کنم از این طرفم یه انلاین شاپ راه بندازم

واقعا من بخاطر این چیزا نمیخام ادامه تحصیل بدم☹️ یعنی راهی که انتخاب کردم خوبه؟؟؟۱ساله کار میکنم میخ ...

اره بابا بهترین کارو میکنی... درس وقتی خوبه ک دغدغه مالی نداشته باشی و یا تصمیم بگیری با مدرکت کاری کنی... 

اگر میشد یه کار خودت راه بندازی عالی میشد

اره بابا بهترین کارو میکنی... درس وقتی خوبه ک دغدغه مالی نداشته باشی و یا تصمیم بگیری با مدرکت کاری ...

من بابام پولداره چندتا مغازه و زمینو،،،، ولی خب تمکین مالی نمیکنه منو🫠 از یه طرفم میگم سرمایه بده خودم کار کنم میگه نه

بخاطر همین خودم کار میکنم پشتیبانه ندارم هرکاریم کنم خودم میکنم ولی از یه بابت خیالم راحته که آیندم خوبه چون بابام پولداره

من بابام پولداره چندتا مغازه و زمینو،،،، ولی خب تمکین مالی نمیکنه منو🫠 از یه طرفم میگم سرمایه بده خ ...

ببخشید میپرسم، شغل پدرت چی عه و آیا امکانش رو داری باهاش کار کنی؟؟ تجربه کاریش رو یاد بگیری و بعدش همون کار رو برای خودت انجام بدی و مستقل شی

چه جالب حالا چه انلاین شاپی؟؟من میخام انلاین شاپ بدلیجات راه بندازم از اینطرفم یه کار بیرون برم حداق ...

واسه لوازم ارایش شاپ زدم

بنظرم برا لباس یا لوازم ارایش بزن ک سودش از اکسسوری زیاد تره

بابام جراحه

درامدشو نمیگم چون قبلا گفتم خوردنم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤