2777
2789
عنوان

شما باشید چطور بااین مسئله برخورد میکنید(مزاحمت خیابونی)

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 43 پست
اخه یه جا دیدم گرفتن البته اون فیلم بود خخمن یکی مزاحمم بشه از ترس سکته میکنم خون به مغزم نمیرسه تا ...

من تو کوچه خیابون مزاحم زیاد داشتم دیگه برام ی مسئله ی عادی شده ومیدونم با هرکدوم باید چطور برخورد کرد ک گورشو گم کنه

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

من تو موقعیت تو بودمی بار ی پیچید جلوم سنگ برداشتم زدم شیشه ماشینشو آوردم پایینکلی هم جیغ وداد کردم ...

برا من پیاده بود سنگو زدم به خودش شانس آوردم به سرش نخورد،آخه دیوونم کرده بود همسایه مونم بود همش در کمین بود رابطه منو شوهرمو که اون‌موقع عقد بودیم خراب کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا من پیاده بود سنگو زدم به خودش شانس آوردم به سرش نخورد،آخه دیوونم کرده بود همسایه مونم بود همش در ...

اینم دقیقا میخواد رابطه منو خراب کنه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
برا من پیاده بود سنگو زدم به خودش شانس آوردم به سرش نخورد،آخه دیوونم کرده بود همسایه مونم بود همش در ...

ابته من باهاش دوستی نداشتم فقط مزاحم و بیشخصیت بود 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ن سنتی اشنا نشدم باهم دوست بودیم الان فقط خانواده ها میدونن

خب یکم روش شناخت داشته باشی متوجه میشی اگه بگی بهتره یا پنهان کاری کنی مصلا مورد مشابه برام پیش اومد نامزدم رفت خود طرف و خانواده طرف رو آباد کرد اما تا سه ماه هم سر من اوار بود و هی باز خواست می کرد تو خلوتمون دیگه با خودم گفتم غلط بکنم چیزی بهش بگم خیلی بد آبرو ریزی کرد  

ایول😂

حالا زدی کجاش

وسط پاش کاش میزدی

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟

اینم دقیقا میخواد رابطه منو خراب کنه

خدا لعنتشون کنه چقد استرس داد بمن اونروزا قلب درد گرفته بودم  میومد محل کارم تا زنگ میزدم 110میرفت ،منم از همین میترسیدم که به بابام یا نامزدم بگم با اینکه کاری نکرده بودم چون اونم خیلی پست فطرت بود میدونم برا دفاع از خودش دروغ میگفت

ایول😂حالا زدی کجاشوسط پاش کاش میزدی

قفسه سینه ش😂نمیدونی چقد دلم خنک شد ولی می‌لرزیدم از ترس و عصبانیت اونم بلند میگفت آخ اخ تاکسی گرفتم رفتم

قفسه سینه ش😂نمیدونی چقد دلم خنک شد ولی می‌لرزیدم از ترس و عصبانیت اونم بلند میگفت آخ اخ تاکسی گرفتم ...

الدنگ بیشعور حقش بوده😂

الدنگ بیشعور حقش بوده😂

یه بار روش چاقو هم کشیدم خندید رفت😑

یه بار روش چاقو هم کشیدم خندید رفت😑

دیگه داره غیر قابل باور میشه عشقم😦😦

دیگه داره غیر قابل باور میشه عشقم😦😦

چاقو ضامن دار کوچولو😂

چاقو ضامن دار کوچولو😂

خانووووم😂😂😂😂😂😂