2777
2789
عنوان

دوست دارید تو کدوم شهر ایران زندگی کنید و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 178 پست
همدان جزو شهرتای ترک نشینی هست که متعصب نیستن یعنی خیلی تفکیکات قومیتی ندارن مثل بقیه شهرای ترک نشین ...

همدان فقط ترک نشین نیستنا.

لر و ترک و فارس و کرد داره.

خود من همدانیم و فارس همدانم.

خیلی قومیتای مختلف داره اما ترکاش غالبن.

ولی در کل میوه و این چیزاش خیلیییی تنوع داره و ارزونم هست به نسبت شهرای دیگه.

و با غریبه ها هم درسته راحت کنار میان در کل آدمای بی حاشیه ای هستن کنار میان راحت.

🤍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فراری من همدان دوست دارم خطرناکه؟

خب همدان کوچیکه برای همین همه اکثرا همو میشناسین و خیلیا بااین موضوع مشکل دارن

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

لرستانم عاشق اینم قسمت بشه قم یا مشهد زندگی کنم

صبح به صبح برم حرم  وچشم دلم روشن بشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
همدان فقط ترک نشین نیستنا.لر و ترک و فارس و کرد داره.خود من همدانیم و فارس همدانم.خیلی قومیتای مختلف ...

اره گفتم که از همه اقوام داره تقریبا اما درصد ترکاش بیشتره بخصوص خوده مرکز ترکن ملایر اینا لر داره

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
چرا فراری من همدان دوست دارم خطرناکه؟

برای من دلگیر و خسته کننده اس.

آبش هم از وقتی از تالوار کشیدن خیلی بد شده بود دیگه تحمل اون آب پر از آهک رو نداشتم.🫤🫤

نه خطرناک نیست شهر امنیه به نسبت.

🤍🤍

ایشالله

ممنون امیدوارم هرکی هر جور خوشحال تره همون مدل زندگی قسمتش بشه 🥰

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
بالاشهرش کجاست

خوده همدان کوچه مشکی اعتمادیه متخصصین تااونجا ک اطلاع دارم. چون خودم همدان نیستم.