یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه اکثر همشهری هام نژادپرستن واسه همون گزینه های دیگه رو هم گفتم
وگرنه تبریز یک سر و گردن از همه این شهرهایی که بعدش گفتم برای پیشرفت و امکانات بالاتره اگه ترک بودید عالی بود ولی برای غریبه ها خیلی سخته زندگی کردن تو شهرش
کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
همدان جزو شهرتای ترک نشینی هست که متعصب نیستن یعنی خیلی تفکیکات قومیتی ندارن مثل بقیه شهرای ترک نشین. از طرفی کوچیکه و چون موقعیت شغلی خوبی داره جدیدا از اهواز و سیستان اینا میان برای درامد. آبوهوای مورد پسند جنوبیارو داره. و چون اقوام مختلف رو تو خودش جا داده خیلی با حضور غریبه ها مشکل ندارن. از طرفی خوده مرکز استان با شهرستاناش نهایت ۱ ساعت فاصله داره. و شهر بسیار ارزونیه. من هر جا رفتم دیدم خرید تو همدان واقعا به صرفه تره. مشهد گرونه شهرای جنوبی ب شدددددت گرونه بااینکه کیفیتم ب نسبت قیمت بالا نیس. خلاصه ای از تجربم🙂🥰
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم