منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زیر اون تاپیک که عکس بود ریپ میزدم نمیشد فک کنم سایت خرابه نامردیه گشنم شد ❤️😍🥹🤣 چقدر هوس برانگیز ...
قربونت برم 😍😍🥰😍🥰🙏🙏لطف داری
ببخشید🙈🙈
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام بهاری من الویه دارم 😍اما حاضر نیست ک عکس بدمنوشجاننن من عاشق پاستام
نوش جان🥰😍🥰😍 من سخت ترین کار دنیا واسم الویه درست کردنه🤕
😁😂🤣 واااااای نه شقایق عشقه عشق😍🥰😍🥰😘🤩😘🤩 یاد اون ویدئو افتادم🤣🤣
خدانکنه ک ❤️😍 😩😩😩 باید دست به کار شم گشنم شد 😂😂 😁🥹 خیلی زیبا و با سلیقه هستی
🥰😍😘بیام کمک؟
اونجا نرفتم،این دفعه میرم😍😍ترنج میخوام برم رستوران علی دایی همه رو مجبور کردم یه روز وقت داشته باشن بریم😅بابام میگه من میدونم این فقط واس عکس ماهارو میبره😅😅
توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....