بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😁😍چه هوس برانگیز میگم ترنج از این غذا های اصیل برای دوستا خارجکی هم پختی؟ نظرشون چیه راجب غذاهامون ...
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پس اینارو مامان میپزه ب اسم خودت مصادره میکنی یا خودتم کمک میکنی
گاهی مامان میپزه گاهی خودم😁ولی قطعا کمکم میکنه....چون من اشپزیم صفر بود باید خونه خودم میرم بلد باشم،هرچند خانواده میگن لازم نیست ما میاریم ولی خب حیای خودم چی میگه😅😅🤭🤭
توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870 💚-:)....
گاهی مامان میپزه گاهی خودم😁ولی قطعا کمکم میکنه....چون من اشپزیم صفر بود باید خونه خودم میرم بلد باش ...
قربون اون حیا و خجالتت بشم😁🤪😜🤩
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫