2777
2789

من پارسال چندماهی یه مشاور کنکور داشتم که دانشجو بود 

شاید فقط بیست روز اول خوب بود 

ولی بعد اون نه به موقع جواب میداد نه تماساش به وقت بود 

مثلا یه هفته گم میشد و میومد عذرخواهی میکرد 

اما با این وجود من ادامه دادم باهاش تا آخر چون بهش نیاز داشتم که اشتباه هم می‌کردم 

و همه هزینه رو بهش دادم حتی تایمی که  کاری نمی‌کرد 

شاید این وسط جمعا یه ماه و خردی نبود ولی من تمام و کمال پولشو دادم 

کنکور که تموم شد چندماه بعدش یه سوال ازش کردم درباره کنکور مجدد و درسم

واقعا اون تایم هیچ‌کس نبود ازش سوالمو بپرسم مجبور شدم

یه سوال ساده و سطحی هم بود می‌تونست در حد یک دقیقه توضیح بده تموم شه

و وویس داد بهم گفت که الان درگیرم تا فردا پس فردا جوابتو میدم 

ولی هیچ جوابی به من نداد و الان  چهار ماه میگذره 

نمی‌دونم اصلا رو دلم موند این برخوردش الان تو صفحه چت گوشیم می‌چرخیدم دیدم چتشو و ناراحت شدم گفتم کاش نمی‌پرسیدم سوالو 

حتی رفتم بالاتر صحبت های قدیمی مونو خوندم که من همیشه کوتاه میومدم و یه ماه و خردی الکی بهش پول دادم اما اون حاضر نشد جوابمو بده 

البته دچار بیماری دوقطبی هم بود که به خودم گفت ، گاهی میگم قضاوت نکن شاید واقعا حالش خوب نبوده یادش رفته ولی بازم اینکه تو با یکی راه بیای خوبی کنی اما اون اصلا اینا پیش چشمش رو نگیره ناراحت کننده هست واسم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

چه مشاوری بوده دیگه🤦‍♀️

همیشه اولویت زندگیت خودت باش بعضی خوبی کردنا بدی به خودمونه من خودمم زیاد کاراینجوری میکنما ولی جدیدا سعی دارم خودم رو کنترل کنم وقبل هرچیزی صلاح خودمو درنظربگیرم!حتی پرمشغله ترین آدم دنیام درحد چنددقیقه میتونه برات وقت بذاره من خودم یه چشم پزشک دارم یادانشگاهه یاکلینیکه یااتاق عمله تمام هفته کارش همینه ومیدونم چقد مشغوله بعدعملم اگه یه موقع پیام میدادم یاکاری داشتم خیلی زود جواب میداد.واقعا به عمرم آدم به پرمشغلگیه این آدم ندیدم!

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
چه مشاوری بوده دیگه🤦‍♀️همیشه اولویت زندگیت خودت باش بعضی خوبی کردنا بدی به خودمونه من خودمم زیاد کا ...

دقیقا عزیزم 

دارم یاد میگیرم این رفتارمو بزارم کنار و خودم اولویت خودم باشم

آفرین همیشه هر آدمی بخواد تایم بذاره و واسش مهم باشه تایمشو پیدا می‌کنه  حتی پر مشغله ترین مثل پزشک شما 

ولی من احمق خوبی بیش از حد کردم با خودم گفتم اشکالی نداره پولو کامل بده چیزی کسر نکن دنیا کوچیکه ارزش نداره یوقت شاید چشم تو چشم شدیم 

اما الان میفهمم اشتباهه چنین رفتاری 

اصلا چتشو دیدم حالم بد شد همه روزای نحسم اومدن جلو چشام و تهشم برخورد این ....

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا عزیزم دارم یاد میگیرم این رفتارمو بزارم کنار و خودم اولویت خودم باشمآفرین همیشه هر آدمی بخواد ...

بعضیاذره ای وجدان ندارن من خودمم یه مشاور داشتم خیلی سعی کردم تحملش کنم ودرکش کنم یه جابه خودم گفتم اونی که باید درک شه تویی اونی که سرنوشتش مهمه تویی وولش کردم!یه جمله خوندم گفته بود وقتی سوار ماشین اشتباه شدی هرچی زودتر پیاده شی هزینه ی برگشتت کمتره🥲سخته ولی باید تمرینش کنیم!خودخواه بودن همیشم چیزبدی نیست

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕